2012-06-19 18:52:40
Φωτογραφία για ΕΣΑΚΕ: Νέος πρόεδρος ο Χαλβατζάκης
Ο Γιώργος Χαλβατζάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, όπως προέκυψε από τη σχετική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας της Λίγκας με ψήφους 10-4 «εκθρόνισε» από τον προεδρικό θώκο τον Βασίλη Οικονομίδη, μετά από τέσσερις διαδοχικές διετείς θητείες, και είναι πλέον ο νέος «ισχυρός άνδρας» της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Νωρίτερα ο Οικονομίδης, είχε αιτηθεί αναβολή των εκλογών, αλλά το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό στη Γενική Συνέλευση που προηγήθηκε της ψηφοφορίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την υποψηφιότητά του απέσυρε το μεσημέρι ο τέως πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Ευθύμης Ρεντζιάς.

Ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, είχε «χτίσει» μαζί με τον Κώστα Μεσάικο τον Μακεδονικό της Κοζάνης. Εδώ και χρόνια αποτελεί το "δεξί χέρι" του Ηλία Λιανού στον Πανιώνιο και εμπλέκεται επί 15 χρόνια στον ΕΣΑΚΕ. ‘

Από το 1993 βρίσκεται στο χώρο του μπάσκετ, καθώς ως πρόεδρος της ΕΟΟΔΑΚ, εκδίκασε όλες τις μεγάλες υποθέσεις του χώρου -από τον Γκάλη μέχρι τον Φάνη Χριστοδούλου, ενώ στην τελευταία θητεία της διοίκησης Οικονομίδη κατείχε τη θέση του Γενικού γραμματέα του Συνδέσμου.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φωτιά στα Λευκάκια Ναυπλίου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φωτιά στα Λευκάκια Ναυπλίου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ