2012-06-19 18:37:52
Φωτογραφία για Σε ανοιχτή γραμμή με Πόλη οι αιώνιοι
Για επαφές του Ολυμπιακού με τον Μαχμούτι και τον Αταμάν, τον οποίο έχει πλησιάσει περισσότερο ο Παναθηναϊκός, κάνουν λόγο στην Τουρκία. Εκεί ψάχνουν οι αιώνιοι τους αντικαταστάτες Ντούντα και Ζοτς;

Πραγματικός χαμός γίνεται αυτό το καλοκαίρι σε ό,τι έχει να κάνει με τους προπονητές. Ανακατατάξεις σε όλη την Ευρώπη και κυρίως σε Ελλάδα και Τουρκία, όπου οι μεγαλύτερες ομάδες βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού.

Τα ρεπορτάζ, οι επαφές και τα σενάρια έχουν φουντώσει για τα καλά και ο σκύλος έμαθε από τη γειτονική χώρα ότι οι ελληνικές ομάδες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με δύο Τούρκους προπονητές. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποτελούν τις πρώτες ή τις μοναδικές τους επιλογές. Είπαμε, όλοι στο ψάξιμο βρίσκονται.

Τα ρεπορτάζ από την Κωνσταντινούπολη, λοιπόν, επιβεβαιώνουν τις συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Οκτάι Μαχμούτι, τον αξιόλογο προπονητή που είχε βρεθεί αντίπαλος των Πειραιωτών στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας, όντας στον πάγκο της Γαλατά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές ξεκίνησαν αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης τουΊβκοβιτς από το λιμάνι.


Ο ίδιος ο Μαχμούτι, δεν είναι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Πειραιά (αν τελικά εξελιχθεί σε πρώτη επιλογή των ερυθρόλευκων), αλλά το γεγονός ότι πολιορκείται από την Εφές οδηγεί τους Τούρκους δημοσιογράφους στην εκτίμηση ότι το πιο πιθανό είναι να παραμείνει κάτοικος Πόλης.

Από την άλλη πλευρά ένα νέο όνομα εμπλέκεται, τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τονΕργκιν Αταμάν, τον προπονητή που οδήγησε την Μπεσίκτας στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Αταμάν που έχει ήδη αποκαλύψει δύο προτάσεις από τη Ρωσία, έχει έρθει σε επαφή -σύμφωνα με τους Τούρκους- και με τους δύο "αιώνιους", με τον Παναθηναϊκό να έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αυτό που ισχυρίζονται πάντως και στην Τουρκία αναφορικά με τους πράσινους, είναι ότι πρώτος τους στόχος παραμένει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Mike Tyson στο Broadway
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Mike Tyson στο Broadway
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ