2012-06-19 16:36:03
Φωτογραφία για Τρί-γωνα ριψοκίνδυνα!
Μου αρέσει ο κολλητός του φίλου μου. Τι να κάνω..;

Σίγουρα έχετε ακούσει μια τέτοια κουβέντα όταν είσαστε στο σχολείο και είχατε αυτές τις όμορφες σχέσεις με τα αγοράκια.

Ειδικά στα σχολικά χρόνια, κάτι τέτοιο ήταν πολύ συνηθισμένο και καθώς τα ξανασκεφτόμαστε λέμε ότι φταίει η ηλικία για όλες αυτές τις συμπεριφορές.

Εντάξει με αυτή την ηλικία, όμως αν αυτό συμβεί στην ενηλικίωση και οι ρόλοι και οι ευθύνες αλλάξουν και γίνουν πιο σοβαροί;

Για παράδειγμα αν είμαστε σε γάμο και αντί για κολλητός τους συζύγου μας είναι και κουμπάρος, τότε τι γίνεται;

Κάποιες από εσάς γνωρίζετε πολύ καλά τι λέμε!

Για να ξεκινήσουμε να έχουμε κάποιο ενδιαφέρον για έναν άλλο άντρα, έχει πολλές αιτίες και μια από αυτές είναι ότι δεν έχουμε το απαραίτητο ενδιαφέρον από το σύντροφο μας. Πώς να μπορέσουμε να νιώσουμε μοναδικές και ανεκτίμητες, όταν ο ίδιος μας ο σύντροφος δεν εκτιμά την προσπάθεια, που κάνουμε στο σπίτι και στη δουλειά; Φταίει μόνο αυτός, όμως?


Άλλη αιτία είναι ότι γνωρίζετε πολύ καλά τον άνθρωπο, που έχετε δίπλα σας και έρχεται πολύ συχνά στο σπίτι σας για να δει ποδόσφαιρο με τον άντρα σας, για παράδειγμα. Έχετε μεγάλη οικειότητα και έχετε πει και πιθανά τα εσώψυχα σας. Αυτό είναι σίγουρο ότι θα σας φέρει πολύ κοντά.

Ειδικά όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες δυσκολεύονται πολύ να το αναφέρουν και να το λύσουν και καταφεύγουν σε πιο ¨εύκολες¨ λύσεις.

Ποιες είναι οι κουτές δικαιολογίες, που αναφέρονται στην ομολογία, μια τέτοιας παράνομης σχέσης;

Δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ..! (Μάλλον δεν ήθελες καημένο μου, παιδί!!!)

Νομίζω ότι βρήκα το κάρμα μου…! ( σκέψου αν δεν το έβρισκες πόσο δυστυχισμένη θα ήσουν. Τραβάτε με και ας κλαίω και ας κάνω πως δεν θέλω…!)

Φταίει ο άντρας μου για αυτό…! (Ποιο φθηνή δικαιολογία δεν υπάρχει. Εσύ τι έκανες για αυτό; Απλά στην πρώτη ευκαιρία, τον έκανες τράγο;)

Είμαι πολύ ευαίσθητη και παρασύρθηκα….! (Σιγά μην κλάψουμε κιόλας)

Δεν μου έκανε καλό σεξ ο σύζυγός μου…! ( και γιατί τον παντρεύτηκες… μάλλον είχε λεφτά αισθήματα;)

Δεν θέλω να χαλάσω το γάμο μου…! (το καταλάβαμε πολύ καλά αυτό. Μάλλον ο σύζυγός σου ή πιστεύει πολύ εύκολα ή κάνει και αυτός τα ίδια)

Κάθε μέρα το ίδιο φαΐ, βαρέθηκα…! (ξέρετε πιο φαΐ εννοεί..!)

Είμαι σίγουρη ότι τα έχετε ακούσει πολλές φορές. Το θέμα είναι ότι όταν υπάρχει αυτοσεβασμός και ειλικρίνεια όλα διορθώνονται και ισορροπούν.

Η αγάπη αυτή τη σημασία έχει, δηλαδή την αποδοχή του άλλου όπως ακριβώς είναι και η συγνώμη να είναι ουσιώδης πριν καν φτάσουν τα πράγματα σε τέτοιο αδιέξοδο.

Δεν γνωρίζει κανένας πόσο μπορεί να πληγωθεί ένας άντρας από τέτοιες συμπεριφορές, της συντρόφου του. Και μια πληγωμένη ψυχολογία, μπορεί να οδηγήσει παντού.

Για αυτό λοιπόν αγαπήστε τον εαυτό σας και τον σύντροφο σας και αναλάβετε τις ευθύνες, που σας αναλογούν.
beu.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ