2012-06-19 15:56:07
Φωτογραφία για Κατέστρεψαν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ!
Μπορεί το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ να ήταν το πρώτο που κατέκτησε στην ιστορία της η Τσέλσι, όμως, φαίνεται πως αυτό δεν έκανε τους πάντες να προσέξουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Το τελευταίο σύμφωνα με τη "Daily Mail" υπέστη κάποιες ζημιές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση τριών μελών του προσωπικού της ομάδας. Μία από τις λαβές καταστράφηκε την ώρα που τα τρία μέλη της Τσέλσι έβγαζαν φωτογραφίες με το τρόπαιο και κάποιους φίλους τους. Οι... δράστες επέστρεψαν το τρόπαιο στη θέση του και λίγο αργότερα μέλος της ασφάλειας του γηπέδου διαπίστωσε τις ζημιές που είχαν προκληθεί και ανέφερε το περιστατικό στη διοίκηση του συλλόγου.

Οι άνθρωποι της Τσέλσι έστειλαν το τρόπαιο σε ειδικό αργυροχόο, προκειμένου να αποκατασταθούν οι φθορές, ενώ ταυτόχρονα άρχισαν και οι έρευνες για να εντοπίσουν αυτούς που το έκαναν, δεδομένου πως υπάρχουν και 400 εργαζόμενοι στους Λονδρέζους. Τελικά βρήκαν τους τρεις υπεύθυνους, οι οποίοι έχασαν τη δουλειά τους.

Για το περιστατικό ο εκπρόσωπος του συλλόγου είπε: "Το τρόπαιο υπέστη ζημιές την ώρα που κάποιοι φωτογραφίζονταν μαζί του. Ήταν μία μικρή ζημιά, η οποία αποκαταστάθηκε. Δε θέλω να πω τίποτα για τα θέματα που αφορούν το προσωπικό".
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ