2012-06-19 15:45:34
Φωτογραφία για Κοντά στους φονιάδες του φαρμακοποιού!
Μια σκληρή συμμορία, η οποία απαρτίζεται από επικίνδυνους κακοποιούς που δεν διστάζουν να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές προκειμένου να φέρουν εις πέρας την «αποστολή» τους, «βλέπουν» οι αστυνομικοί πίσω από την άγρια δολοφονία του Σπύρου Πουκαμισά.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εξαπολύσει ένα άνευ προηγουμένου ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να φτάσουν στη σύλληψη των δραστών του 52χρονου φαρμακοποιού. Μάλιστα, έχουν συλλέξει στοιχεία από τις έρευνές τους, ενώ έχουν προσδιορίσει και μια συγκεκριμένη περιοχή.

Πρόκειται για μια περιοχή στα βορειανατολικά προάστια της Αθήνας, όπου οι ειδικοί ερευνητές της Ασφάλειας πιστεύουν πως είναι δυνατόν να κινούνται οι δράστες της άγριας δολοφονίας στις 13 Ιουνίου του άτυχου φαρμακοποιού, για να του πάρουν ένα τσαντάκι που περιείχε το ποσό των 1.650 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας φαίνεται να έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένη ομάδα προσώπων που ενδέχεται να έχουν σχέση με την άγρια δολοφονία. Πρόκειται για αλλοδαπούς από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει άλλες δύο ληστείες κατά το πρόσφατο παρελθόν, σε Περιστέρι και Μενίδι.


Το πιστόλι που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη δολοφονία του 52χρονου οικογενειάρχη είναι ανατολικής κατασκευής και είναι δύσκολο να βρεθεί στα χέρια ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα συγκεκριμένα πρόσωπα διαμένουν σε άλλη περιοχή και μάλιστα λέγεται πως εκεί είναι «κύριοι», ώστε να μην κινούν τις υποψίες. Οι αστυνομικοί, πάντως, θέλουν να συγκεντρώσουν ακόμη περισσότερα στοιχεία, έτσι ώστε να «δέσουν» τους ανθρώπους που έχουν βάλει στο μικροσκόπιο.

Το κίτρινο αυτοκίνητο γαλλικής μάρκας που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους οι δολοφόνοι του 52χρονου είναι χαρακτηριστικό και ίσωςς πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να καταλήξουν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα που θα τους οδηγήσουν στη σύλληψη των αδίστακτων κακοποιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζονται ενδελεχώς οι κασέτες από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας βασικών δρόμων και λεωφόρων, όπου είναι δυνατόν να κινήθηκαν οι δράστες της άγριας δολοφονίας.

Κίτρινα αυτοκίνητα συγκεκριμένης γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, και μάλιστα συγκεκριμένου τύπου, δεν είναι λίγα που κυκλοφορούν στους αθηναϊκούς δρόμους, ωστόσο το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους από την περιοχή του Ρέντη έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει, έστω και αμυδρά.

Παράλληλα, από τις μέχρι στιγμής έρευνες σε συγκεκριμένη περιοχή των βορειανατολικών προαστίων, έχουν διαπιστωθεί από τους αστυνομικούς κινήσεις ανθρώπων που έχουν σχέση με διακίνηση ναρκωτικών και φέρεται να έχουν επαφές με άλλα άτομα, τα οποία γνωρίζουν για τη δολοφονία του άτυχου φαρμακοποιού.

Espressonews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ