2012-06-19 09:46:44
Φωτογραφία για «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ»
Ο Ολυμπιακός έχει "κλείσει" τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος θα προστεθεί στην τετράδα των τερματοφυλάκων της επαγγελματικής ομάδας και όπως λένε στο Λιμάνι φέρνουν... «Λαβράκι».

Τον 19χρονο τερματοφύλακα Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος γκολκίπερ στην Football League 2, έχουν "κλείσει" ήδη οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Γαύρου", ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από την διοίκηση του Ολυμπιακού.

Παρά την αρχική πληροφορία, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, για παραμονή του παίκτη με τη μορφή δανεισμού στον Εθνικό Γαζώρου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νεαρός γκολκίπερ θα βρεθεί στην πρώτη ομάδα κλείνοντας την τετράδα των τερματοφυλάκων, μετά τους Μέγιερι, Κάρολ και του άλλου νεαρού Μπάμποβιτς.

Ο Γιαννιώτης αποτέλεσε θερμή εισήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων Ράντου, ενώ τον παίκτη έχει παρακολουθήσει και ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς από το τμήμα σκάουτινγκ.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι έχουν βρει τερματοφύλακα που μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά τα επόμενα χρόνια, ενώ όσο αφορά τον Σηφάκη, πιστεύουν ότι το επιτυχημένο δίδυμο των Μέγιερι και Κάρολ είναι εξαιρετικά δύσκολο να σπάσει, ενώ έρχονται από πίσω και νέα παιδιά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ