2012-06-18 23:43:04
Φωτογραφία για Στριπτίζ κάνει ο Κώστας Κόκλας επί σκηνής!
Ο Κώστας Κόκλας θα εμφανιστεί γυμνός στο σανίδι! Ο γνωστός ηθοποιός θα πετάξει τα ρούχα του επί σκηνής μαζί με μια ομάδα αντρών οι οποίοι για τις ανάγκες του ρόλου τους επιδίδονται σε ανδρικό στριπτίζ Το γνωστό συγγραφικό δίδυμο Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου ανεβάζει τον χειμώνα ένα πολύ δημοφιλές μιούζικαλ, το οποίο μάλιστα είχε πρωτοανεβάσει πριν από έντεκα χρόνια με μεγάλη επιτυχία ο Σταμάτης Φασουλής στο θέατρο «Πόρτα».

Πρόκειται για το κλασικό μιούζικαλ «Full Monty», γνωστό για τις γυμνικές εμφανίσεις των πρωταγωνιστών, το οποίο παίζεται επί σειρά ετών στις μεγάλες θεατρικές πιάτσες της Ευρώπης και της Αμερικής.

Στο έργο αυτό, που σημείωσε επιτυχία και στον κινηματογράφο σε σκηνοθεσία Πίτερ Κατανέο, μια ομάδα άνεργων Αγγλων όλων των ηλικιών αποφασίζει να πετάξει τα ρούχα της κάνοντας στριπτίζ σε κλαμπ προκειμένου αυτοί να βγάλουν χρήματα.


Οι δημιουργοί της παράστασης έχουν επιλέξει για τον κύριο αντρικό ρόλο τον Κώστα Κόκλα (την προηγούμενη φορά τον είχε ερμηνεύσει ο Θοδωρής Αθερίδης), ενώ για τους υπόλοιπους ρόλους ακούγονται τα ονόματα του Γιώργου Χρανιώτη, του Θανάση Ευθυμιάδη και του νεαρού ηθοποιού Νίκου Πολυδωρόπουλου (τον γνωρίσαμε από τον ρόλο του ως σωματοφύλακα στο «Αμάρτημα της μητρός μου»).

Να συμπληρώσουμε ότι ο Κώστας Κόκλας αυτή την περίοδο κάνει εντατικές πρόβες για τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, τη γνωστή αττική κωμωδία, κρατώντας τον ρόλο του Βλέπυρου. Η παράσταση ανεβαίνει από το «Θέατρο Νέου Κόσμου» σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και θα παιχθεί στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου στις 27 και 28 Ιουλίου.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ