2012-06-18 23:25:52
Φωτογραφία για Τζάμπα ψάχνει ο Χουάν;
Στον Παναθηναϊκό, όπως έμαθε ο σκύλος, έχουν ζητήσει από τον Χουάν Ρότσα να ξεψαχνίσει την αγορά της Αργεντινής πιο ειδικά και της Λατινικής Αμερικής γενικότερα, για παίκτες - κελεπούρια.

Για παίκτες, δηλαδή, που θα έχουν την ποιότητα να σταθούν στον Παναθηναϊκό από τη μία, αλλά και θα είναι οικονομικοί από την άλλη. Είτε ελεύθεροι, δηλαδή, είτε δανεικοί είτε ελαφρώς ...τρακαρισμένοι.

Ο Χουάν, αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας Νέων του συλλόγου, της οποίας ηγείται, τα έβαλε κάτω, έψαξε, ξεσκόνισε τις επαφές του, είδε πρόσωπα και πράγματα και έφτιαξε μια λίστα. Έτοιμη την έχει, με ονόματα, με διευθύνσεις και με κόστος.

Τι περιμένει; Να μαζευτούν οι υπεύθυνοι, κυρίως ο πρόεδρος Γόντικας, ο προπονητής Φερέιρα και ο αναβαθμισμένος Σαμαράς, για να δουν πώς θα καλυφθούν και τα κενά στο ρόστερ και ποιες κινήσεις θα γίνουν άμεσα στη Λατινική Αμερική.

Ξέρετε τι έμαθε ο σκύλος; Πως μπορεί ο Χουάν να δούλευε τόσο καιρό υπερωρίες ...τζάμπα. Γιατί ο Ζεσουάλδο έχει δική του λίστα και θέλει πρώτα να εξεταστεί η δική του αγορά, η πορτογαλική πρωτίστως και μετά η βραζιλιάνικη.

Οπότε, μπορεί ο Χουάν να μείνει με τη ...λίστα στο χέρι και να αναρωτιέται γιατί του την παράγγειλαν www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ