2012-06-18 21:10:12
Φωτογραφία για Καμμένος:Προτείναμε Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, αλλά!!!!...Σαμαράς: Ο Καμμένος επικαλείται παράλογα προσχήματα!
“Προτείναμε Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, αλλά ο Σαμαράς θέλει να παραμείνει ο ίδιος…Εμείς θέλουμε κατάργηση του μνημονίου, η ΝΔ επαναδιαπραγμάτευση…Θέσαμε το ζήτημα των εγγυήσεων του αγγλικού δικαίου…Ρωτήσαμε σε τι θα γίνει η επαναδιαπραγμάτευση, αλλά ο κ. Σαμαράς δεν δεσμεύτηκε για τίποτα…Θέσαμε το ζήτημα της βουλευτικής ασυλίας Ο Σαμαράς δεσμεύτηκε μόνο στη ..

σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πως έφτασε εδώ η χώρα… Οι ΑΝΕΛ σε περίπτωση που χρειαστεί από την αντιπολίτευση θα στηρίξουν νόμους προς το όφελος και την αποδέσμευση του λαού…Δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας, αλλά θα στηρίξουμε θετικά νομοσχέδια…Ρώτησα τον κ. Σαμαρά αν εγγυάται προσωπικά ότι δεν θα υπάρξει πτώχευση εντός Μνημονίου και δεν μπόρεσε να εγγυηθεί…Η πορεία της χώρας μέσα από τα μνημόνια είναι καταστροφική…”, είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Σαμαράς: Ο Καμμένος επικαλείται παράλογα προσχήματα!

“Πρέπει οπωσδήποτε εντός της προθεσμίας της διερευνητικής εντολής να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας…Ο κ. Καμμένος δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των περιστάσεων και επικαλείται κάθε είδους παράλογα προσχήματα”, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο.
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ