2012-06-18 17:16:02
Φωτογραφία για Αναγνώστρια εκφράζεται για τις χθεσινές εκλογές και για το μέλλον της χώρας
Κατ αρχάς πρέπει να πούμε πως το ποσοστό της αποχής που φτάνει το 40% δεν πιστεύω πως έχει να κάνει με το ότι αυτοί που απείχαν προτίμησαν τα μπάνια, γιατί πολύ το ακούω αυτό, αλλά σίγουρα έχει να κάνει... α) με οικονομικούς λόγους- ήταν και ο λόγος που δεν ψήφισα εγώ προσωπικά, ενώ στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα -χρειαζόμουν 110 ευρώ για να πάω και να έρθω, τα οποία δεν είχα τη δεδομένη στιγμή, όσο και αν ακούγεται σε κάποιους περίεργο αυτό, και β) είναι περίοδος εξεταστικής για τα πανεπιστήμια, οπότε αν κάποιοι φοιτητές-αρκετοί φαντάζομαι είχαν να διαβάσουν 2 τόμους για την Δευτέρα, δε μου φαίνεται περίεργο να μην έχει χρόνο για ταξίδια!

Το πρόβλημα λοιπόν κατά την άποψή μου δεν βρίσκεται στο (σχεδόν) 40% αλλά στο (σχεδόν )49% αυτών που διαμόρφωσαν το εκλογικό αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου, ψηφίζοντας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή.

Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα..δεν ξέρω αν τους λυπάμαι , ή τους μισώ.


Με θλίβει -ή με αγανακτεί που τόσος κόσμος τρομοκρατείτε και δεν αντιλαμβάνεται απλά πράγματα, όπως το ότι δεν είναι δυνατόν να σε σώσει αυτός που σε ρίχνει στο γκρεμό..!!!(για τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και ακόμα περισσότερο με θλίβουν, ή με αγανακτούν οι ψηφοφόροι της Χ.Α. Θα ρώταγα «τι σκέφτονται αυτοί οι τύποι;;» όμως η απάντηση μου 'ρχεται από μόνη της..ΔΕΝ σκέφτονται!-και αυτό είναι ακόμα πιο τραγικό..

Η ανθρωπότητα αναπτύσσεται και προοδεύει στηριγμένη στις αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης (ηθική, αγάπη, δικαιοσύνη) διαφορετικά χάνεται ..(Σου Γιατ Σεν)

Βλέπω μια κοινωνία να πηγαίνει κατά διαόλου-χωρίς υπόβαθρο, χωρίς παιδεία, χωρίς συναίσθημα να κυριαρχεί ο φόβος, η προπαγάνδα τους, και η άγνοια..

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φ.ΣΚΟΡΔΑ: Τι είναι ο Σάντος;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φ.ΣΚΟΡΔΑ: Τι είναι ο Σάντος;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ