2012-06-18 16:20:03
Φωτογραφία για Με τι σκεπτικό ψήφισες τη Νέα Δημοκρατία δεν μπορώ να καταλάβω
Φάγαμε στη μάπα τα χαράτσια τον χειμώνα, μας έκοψαν μισθούς και συντάξεις των γονιών μας, και εσύ πήγες και ψήφισες τη Νέα Δημοκρατία;

Επειδή ξέρω ότι τους ψηφίσατε επειδή σας έταξαν μια δουλειά να υποθέσω, άλλωστε, μικρή η... πόλη στα Τρίκαλα, και μαθαίνεις εύκολα τα χαμπέρια από τους ίδιου σας τους ψηφοφόρους.

Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο καιρό, οι νεροκουβαλητές.. κουβάλαγαν με ζήλο την προεκλογική σας χαρτούρα, στα χωριά των Τρικάλων για να ψηφίσουν οι χωρικοί τη Νέα Δημοκρατία.

Δεν νομίζω ότι ο ψηφοφόρος το κάνει γιατί γουστάρει το πρόσωπο του πολιτικού, αλλά θέλει να τον βολέψει κάπου, ή το λιγότερο να πάρει καμία μετάθεση το παιδί του απ΄ το στρατό.

Οι πολιτικοί ξέρουν ότι οι ψηφοφόροι θέλουν ρουσφέτια, και όποιος δεν το πιστεύει είναι βαθιά νυχτωμένος. Θα χαρώ ιδιαίτερα τώρα που θα αρχίσουν να φτάνουν οι ψηφοφόροι στα εκλογικά σας γραφεία, και τι άλλο, θα ζητήσουν να υλοποιηθούν τα ρουσφέτια. Μετά το ταμείο ουδείς λάθος αναγνωρίζετε το ξέρετε αυτό;


Τσάμπα φάγατε τα βρισίδια στα χωριά που τρέχατε για να βγει ο δικό σας άνθρωπος, τσάμπα τρέχατε στα ΚΤΕΛ και στις καφετέριες για να μοιράσετε τα φυλλάδια του κόμματος, χάνοντας και τους αγώνες της Εθνικής στο EURO.

Λυπάμαι.. αλλά είσαστε κακομοίρηδες εσείς και μερικά ΜΜΕ εδώ στα Τρίκαλα που τους υποστηρίξατε προεκλογικά.

Για να είμαι ειλικρινής κατανοώ ότι πολλοί από εσάς ίσως.. να έχετε ανάγκη από μια δουλειά, αλλά όχι και έτσι, να περιμένετε να σας βολέψει κάποιος ο Βουλευτής.

Με τις υγείες σας.

trikalaweb.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ