2012-06-18 10:15:02
Φωτογραφία για Τζαβέλλας για «αντιΣπυρόπουλος»!
Τον Γιώργο Τζαβέλλα εξετάζουν στον Παναθηναϊκό ως λύση για καλύψουν το ενδεχόμενο κενό του Σπυρόπουλου, ενώ αν μείνει ελεύθερος θα επιχειρηθεί κρούση για την απόκτησή του.

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στην πράσινη λίστα για την θέση του αριστερού μπακ στην θέση του Σπυρόπουλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, είναι του Γιώργου Τζαβέλλα.

Ο διεθνής άσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Γερμανική ομάδα, όμως η παραμονή του δεν θεωρείται καθόλου σίγουρη, ενώ το δεύτερο μισό της σεζόν το πέρασε στο Πριγκιπάτο και την Μονακό με την μορφή δανεισμού, η οποία όμως δεν έκανε χρήση της οψιόν και ο παίκτης επέστρεψε στην ομάδα που έχει τα δικαιώματά του.

Στην περίπτωση που ο Σπυρόπουλος δεν δεχτεί να υπογράψει συμβόλαιο με τους όρους του Παναθηναϊκού, τότε ο Τζαβέλλας γίνεται αυτόματα ο πρώτος στόχος για την αντικατάστασή του.


Βέβαια, αν ο παίκτης μπορούσε να μείνει ελεύθερος από την Γερμανική ομάδα, τότε οι πράσινοι σίγουρα θα έριχναν γέφυρες με τον Έλληνα οπισθοφύλακα, και θα έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για τον επαναπατρισμό του.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Τριφυλλιού, καθώς η Άιντραχτ δύσκολα θα λύσει το συμβόλαιό του, ενώ με τις παρουσίες του στο Euro 2012 όλο και περισσότερες ομάδες – κυρίως Γερμανικές – τον βάζουν στην λίστα τους, ενώ και η ομάδα του αν θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του θα προτιμήσει να τον πουλήσει.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με δανεικές ψήφους....
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με δανεικές ψήφους....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ