2012-06-18 08:45:03
Φωτογραφία για Πράσινος ο Μπράμος!
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Μάικ Μπράμος, καθώς οι «πράσινοι» φαίνεται πως τα έχουν βρει σε όλα μαζί του για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ναι μεν ο Παναθηναϊκός πλέον δεν έχει προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει όπως φαίνεται να κινηθεί για τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της SportDay η πρώτη μεταγραφή των «πρασίνων» είναι ο Μάικ Μπράμος, με τον διεθνή άσο να έχει έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ουσιαστικά αυτό που απομένει είναι μόνο οι ανακοινώσεις, με τον παίκτη να μην δεσμεύεται με κάποια ομάδα, καθώς έμεινε ελεύθερος από την Γκραν Κανάρια. Ο Μάικ Μπράμος είχε 9,3 πόντους (84,9% στις βολές, 45,8% στα δίποντα, 34,3% στα τρίποντα), 2,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 23,8 λεπτά κατά μέσο όρο ανά αγώνα στην ACB. Θετική ήταν η παρουσία του με την ισπανική ομάδα και στο Eurocup όπου μέτρησε 5,1 πόντους (72,7% στις βολές, 47,4% στα δίποντα, 17,9% στα τρίποντα) και 2,4 ριμπάουντ σε 18,5 λεπτά ανά αναμέτρηση.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ