2012-06-18 07:08:02
Φωτογραφία για Χαλκίδα: Με ένα τηλεφώνημα σου έφερναν φτηνά τσιγάρα!
Με το τηλέφωνο στο χέρι, έπαιρναν τις παραγγελίες και στην συνέχεια με το μηχανάκι που βλέπετε, έκαναν την διανομή των λαθραίων τσιγάρων... Δεν είχαν καμμία μεγάλη αποθήκη για να κρύβουν το εμπόρευμα αλλά τα άφηναν σε ... θάμνους!

Συνελήφθηκαν σήμερα το μεσημέρι από την Β΄ΔΙ.ΑΣ. στον Μύτικα Χαλκίδας , 2 αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν για λαθρεμπόριο τσιγάρων. Κατασχέθηκαν συνολικά 570 πακέτα τσιγάρων, άνευ της προβλεπόμενης ειδικής ταινίας, καθώς και το δίκυκλο μέσο μεταφοράς τους.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εκμεταλλευόμενοι πληροφορίες για εμπόριο λαθραίων τσιγάρων από αλλοδαπούς στην περιοχή της Ν. Λαμψάκου, εντόπισαν τους 2 πακιστανούς να κινούνται με μηχανάκι στα στενά , αγροτικών περιοχών του Μύτικα.

Σε έλεγχο που τους κάνανε, ανακαλύψανε ότι η μπαγκαζιέρα τους ήταν γεμάτη λαθραία!!! Οι αστυνομικοί όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ενεργώντας περεταίρω έρευνες γύρω από αγρούς που διέμεναν οι δράστες, εντόπισαν και τις υπόλοιπες ποσότητες λαθραίων, κρυμμένες μέσα σε θάμνους και ειδικές κρύπτες που είχαν κατασκευάσει οι δράστες.
evianews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ