2012-06-18 06:26:03
Φωτογραφία για Ο Ρόι Κάρολ δεν ξεχνάει τον ΟΦΗ και τη Κρήτη
Μπορεί να πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ξεχνάει την Κρήτη! Ο Ρόι Κάρολ βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο, για... ένα «διήμερο ξεκούρασης και διακοπών» όπως είπε ο ίδιος σε όσους τον πλησίασαν.

Ο ΒορειοΙρλανδός τερματοφύλακας συνοδευόμενος απο τον καλό του φίλο απο την εποχή που αγωνιζόταν στον ΟΦΗ και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργο Χναράκη, είχε την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στα «στέκια» του Ηρακλείου και να ανταλλάξει με χαρά μερικές κουβέντες σε όσους τον πλησίασαν. Είτε σε φίλους του ΟΦΗ που δεν ξεχούν το πέρασμα του απο την κρητική ομάδα, είτε σε φίλους του Ολυμπιακού.

Ο Κάρολ βρέθηκε την Παρασκευή στο κοσμικό Beach bar “ALMYRA”, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα της Κρήτης, η οποία όπως λέει παραμένει για αυτόν ένας αγαπημένος προορισμός.

Μάλιστα είχε την ευκαιρία απο τον Γιώργο Χναράκη να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ, ευχόμενος να μπορέσει ο σύλλογος να ξεπεράσει τα προβλήματα του και να έχει και φέτος μια αξιόμαχη ομάδα στην Σούπερ Λίγκ.

Ο Κάρολ την Δευτέρα επιστρέφει στην Αθήνα, καθώς μετράει τις τελευταίες μέρες διακοπών, καθώς στις αρχές Ιουλίου, θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ