2012-06-18 05:10:03
Φωτογραφία για Κοζάνη: 4,3 κιλά ινδικής κάνναβης σε σούπερ μάρκετ
Ποσότητα ινδικής κάνναβης 4,3 κιλών, κατέσχεσαν προχτές το πρωί οι αστυνομικές αρχές στην Κοζάνη, σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ.

Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στους δράστες που επιχείρησαν να τους πουλήσουν ναρκωτικά, αλλά αν και είχε στηθεί μία αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή τους, οι δύο έμποροι ναρκωτικών εγκατέλειψαν τα ναρκωτικά και διέφυγαν πεζοί προς διαφορετικές κατευθύνσεις στα σοκάκια της περιοχής, επιβιβαζόμενοι πιθανότατα σε όχημα συνεργού τους.

Όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, «προχτές το πρωί, αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης κατά τη διάρκεια που εκτελούσαν περιπολία στην πόλη της Κοζάνης, εντόπισαν πεζούς δύο άνδρες τους οποίους έκριναν ύποπτους και επιχείρησαν να τους ελέγξουν. Αυτοί αντιλήφθηκαν την πρόθεση των αστυνομικών και πριν τους πλησιάσουν, τράπηκαν σε φυγή κινούμενοι προς διαφορετικές κατευθύνσεις, εγκαταλείποντας έναν σάκο ο οποίος περιείχε τέσσερα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4 κιλών και 299 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ενεργείται προανάκριση, ενώ οι δύο άνδρες που διέφυγαν τη σύλληψη, αναζητούνται.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φωτάκης ο... αντί-Καραγκούνης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φωτάκης ο... αντί-Καραγκούνης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ