2012-06-17 14:47:04
Φωτογραφία για Αναγνώστης σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα
Ψήφος σε Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ. – «χρυσή» αυγή είναι ψήφος φόβου και ηθικού ειδικού – ψυχολογικού βάρους. Είναι ψήφος αυτοκτονίας.

Ξέρω καταλαβαίνετε γιατί το «…σε Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ…» και σας φαίνεται παράξενη η «χρυσή» αυγή παραδίπλα τους. Διαβάστε πρώτα και μετά καταλήξτε σε συμπέρασμα και βγάλτε το θυμό σας ενάντια σε αυτό το κείμενο όσοι ενοχλήστε στο οτιδήποτε θα να αναφέρεται σε αυτό.

Μερικοί θα έχετε ήδη λάβει τα εκκαθαριστικά σας που ζητάνε αποδείξεις μέχρι και από αστέγους και ανέργους Ελλήνων και μη, για να μην πληρώσουν 116,25€ που μπορεί να τα έχουν σε κάποιο off-shore κάδο σκουπιδιών και να τα δώσουν μήπως τυχών τους πάρουν το σπίτι τους, δεσμεύσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και δεσμεύσουν την αλληλεγγύη των συνανθρώπων μας προς αυτούς. – Αστεία πράγματα εάν όχι τραγικά. Τα καταπληκτικά χρηματικά αυτά μέτρα με τα χαράτσια και τις αυξήσεις σε αγαθά ζωής σε παραλληλισμό με τις μειώσεις μισθών, συντάξεων αλλά και αύξησης των ανέργων μειώνουν το εισόδημα του καθενός από 50% έως 100% στην πράξη, στην ζωή και την καθημερινότητα του συνόλου του λαού μας, των κατοίκων και όσων εργάζονται και δεν εισπράττουν μόνο στην Ελλάδα μας. Τα μέτρα αυτά ξέρουμε ποιοι τα εφάρμοσαν τόσο χαζοί δεν είμαστε νομίζω όντας ο ίδιος ο πιο χαζός μεταξύ όλων.


Θα τους ξαναψηφίσετε; Μα μερικοί ναι, όντας βολεμένοι ή έχοντας «βοηθηθεί» στο παρελθόν ή πιστεύοντας ακόμα στις υποσχέσεις ενώπιον τον υποψηφίων τους στα διάφορα γραφεία διαπλοκής. Έρχονται και απολύσεις στο δημόσιο κατά την εντολή όχι του λαού ούτε της πραγματικής πλειοψηφίας των εκλεγμένων αντιπροσώπων μας αλλά κατ’ εντολή της λεγόμενης τρόικας; Και περιμένετε σαν κομματικά συνδεδεμένοι με τα δύο αυτά κόμματα διαπλοκής τα οποία είναι κατά όπως τελικά αποκαλύπτεται καθημερινά μαριονέτες ενός συστήματος χρηματοπιστωτικών απατεώνων που σε λογαριασμούς, χρέη, μετοχές, ονομαστικές αξίες, πιστώσεις φέρονται να υπάρχουν παραπάνω από 10 τρις ευρώ ενώ στην πραγματικότητα και να στραγγίξουν και το καθένα άνθρωπο παγκοσμίως δεν θα βρεθεί τυπωμένο ούτε 1 τρις ευρώ λαμβάνοντας και τα πλαστά υπόψη μη πω και τα χάρτινα νομίσματα τις Μονόπολης και τις μάρκες των καζίνο. Πλαστή πραγματικότητα είναι. Χρέος = δυνατότητα να τυπώνεται χρήμα. Εάν κάποιος δεν χρωστάει σε κανένα δηλαδή εάν σβηστούν όλα τα χρηματικά χρέη των χωρών και τον ανθρώπων η ονομαστική αξία του χάρτο-νομίσματος στα χέρια σας θα είναι 0,00 €. Παράξενο αλλά δεν πρόκειται για πλάκα βέβαια γι’ αυτό πάντα θα υπάρχουν χρωστούμενα και στην ανάγκη χώρες υπόδουλες στα μεγάλα χρηματικά συμφέροντα.

Έλεγα για τις απολύσεις στο δημόσιο που έρχονται, ναι πολλοί λένε εγώ μπήκα στο δημόσιο με Ν.Δ. ας βγει να διώξουν τους πασόκους να αλλά ας ψηφίσω ΠΑ.ΣΟ.Κ εγώ που μπήκα με αυτό γιατί δεν μπορούν χωρίς εμάς να κυβερνήσουν, μετά το ξεκαθάρισμα θα πάει με το πόσο πιο δυνατά κούνησαν τα σημαιάκια στις διαδηλώσεις, τι συμμετοχή είχαν στο κόμμα, πόσες ψήφους έφερε η οικογένεια κτλ. Πρόκειται για την εξίσωση της βλακείας νομίζω, έτσι;

Μετά για να τους ψηφίσεις έρχεται ο φόβος, τι θα γίνει με την σύνταξη μου, πώς θα ζήσουν τα παιδιά μου, τα φάρμακα μου. Ανθρώπινα συναισθήματα κατανοητά σε όλους, ναι εκεί θα σου δώσουν ορό ζωής και θα σε κρατήσουν κλινικά νεκρό για 1 με 2 το πολύ χρόνια αλλά μετά θα στον τραβήξουν. Δες που έχουν φέρει την υγεία, έφτιαξαν τον ΕΟΠΠΥ για να εξισώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία και τα χρέη αυτών αλλά και να σβήσουν τις κομπίνες του παρελθόντος ένα σχέδιο καλά μελετημένο βλέποντας τον ΑΜΚΑ τους και τι ήρθε μετά από αυτόν. Τώρα πας στο γιατρό και πληρώνεις 10-20€ για να σου γράψει απλά τα φάρμακα που σε κρατάνε υγιή – ζωντανό. Τόσα δις στις τράπεζες και δεν δόθηκε τίποτα στους φαρμακοποιούς για να μπορείς να παίρνεις τα φάρμακα σου με την συμμετοχή σου αλλά λίγα-λίγα τα δίνουν έτσι ώστε τώρα οι φαρμακευτικές που τα θέλουν και τις μετρητοίς τώρα να μην χάσουν τα λεφτά τους που τροφοδοτούν και την διαπλοκή. Αποτέλεσμα μισθός-σύνταξη 450€ κόστος φαρμάκων 460€, δεν θα φας για να ζήσεις; Αύξηση και συμμετοχής σε φάρμακα π.χ. καρδιολογικά. Βλέπετε η σκληρή αλήθεια είναι κιόλα ότι δεν τους συμφέρει να αναπνέουν μερικοί συνταξιούχοι και άρρωστοι ασφαλισμένοι που τους κοστίζουν πολλά χρήματα αλλά ταλαντεύονται για την ψήφο τους. Μη πω για τους καρδιοπαθείς και άλλες ευαίσθητες ομάδες και των Γολγοθά που περνάνε καθημερινά. Την ίδια ώρα τα φακελάκια ζουν και βασιλεύουν σε πολλές περιπτώσεις. Δεν φταίνε ούτε οι γιατροί, ούτε οι φαρμακοποιοί, μας θέλουν να μας φταίνε αυτοί τα δύο κόμματα και οι άμεσα μεγαλοχρηματοενδιαφερόμενοι.

Την ίδια ώρα συντάξεις, μισθοί παίρνουν την κατηφόρα και θα συνεχίσουν εάν εμείς τους αφήσουμε. Οι εργασιακές συνθήκες χειροτερεύουν, οι εργασιακές σχέσεις είναι πλέον πλήρως ελεγχόμενες και τρομακτικά άδικες υπέρ του εργοδότη καμία ισορροπία. Η ανεργία καλπάζει, η εύρεση εργασίας είδος προς εξαφάνιση. Και εκμεταλλευόμενοι την ανεργία που στην πράξη είναι πάνω από 1,5 εκατομμύρια άνεργοι του ενεργού δυναμικού της χώρας χωρίς τους άεργους. Η ανασφάλιστη εργασία είναι περί τα 35% αυτών που εργάζονται. Η μαύρη εργασία γίνεται ανάγκη μπροστά στα υπέρογκα αλλά και λάθος κριτήρια τήρησης του Ο.Α.Ε. και επιχειρήσεις να θέλουν να κλείσουν αλλά να μην μπορούν. Μεγάλη επιτυχία του δικομματισμού και αυτό και σίγουρα με περαιτέρω μείωση μισθών σύμφωνα με τα νούμερα στα χαρτιά και στους Η/Υ θα γίνουμε ανταγωνιστικοί αφού έχουμε πλέον εξοντωθεί, ίσως να φέρουν εισαγόμενους εργαζόμενους και να τους ονομάσουν Έλληνες αρκεί να τους δώσουν και δικαίωμα ψήφου. Αστείο; Όχι.

Εκπαίδευση, τα παιδιά μια ζωή ακούνε, μαθαίνουν αλλά και ζούνε παραμύθια σε σχολεία και σχολές. Υπάρχει μόνο αυτό που γράφουν τα βιβλία για αρχή. Σωστές κατεύθυνσης, άρτιες υποδομές, τέλειοι δάσκαλοι ώστε να γίνουν μέρος μιας επιτυχημένης επαγγελματικής ρουτίνας στο μέλλον. Στο Α.Ε.Ι. και στα Α.Τ.Ε.Ι. θα μάθουν πράγματα σωστά και θα βγουν μετά την πρακτική σωστοί επαγγελματίες ανεξαρτήτως γνωριμιών και οικονομικής κατάστασης, αγαθό βλέπεις της δωρεάν παιδείας – εκπαίδευσης. Τα πτυχία και οι κόποι τους θα έχουν στην μέγιστη πλειοψηφία τους αναγνώριση και θα τους βρει εάν χρειαστεί δουλειά ο Ο.Α.Ε.Δ. Εντάξει δεν μπορώ άλλο αυτό το παραμύθι, εσείς το μπορείτε; Εάν το μπορείτε ψηφίστε τους. Μετά τα Ι.Ε.Κ. ναι ωραίος τρόπος να μας παίρνουν τα λεφτά σε συνδυασμό με το όλο σύστημα της παιδείας – εκπαίδευσης.

Εθνικά θέματα, εθνική ασφάλεια. Ναι την νοιώθουμε τόσα χρόνια. Στα Ίμια τι έγινε; Πήρε την σημαία ο αέρας; Όχι! Χάθηκαν άδικα μερικά πραγματικά παλληκάρια για μια βλακεία εθνικισμού. Ναι χωρίς αυτά τα δύο κόμματα δεν θα μπορέσουμε! Και άσε και το άλλο με τα κομματοζωα πώς θα υπηρετήσει το βλαστάρι τους δίπλα στο σπίτι; Η’ ο διάσημος 15 μέρες; Την ώρα που ο άτυχος κομματικά αμέτοχος θα απολυθεί από τα σύνορα; Α σίγουρα με την χρυσή αυγή θα είμαστε ασφαλείς με το σύστημα 10 προς 1 που χτυπάνε σίγουρα θα μπορούν να αντιμετωπίσουν το 100 προς 10000 θα κάνουν τα άξια σώματα των Ο.Υ.Κ. π.χ. να φαίνονται γατούλες μπροστά τους έχοντας εκπαίδευση να χτυπάνε μαυρισμένους πολίτες. Πλάκα μου κάνετε; Ά και μην μαυρίσετε πολύ το καλοκαίρι βάλτε αντηλιακό με δείκτη προστασίας «χρυση αυγή» αντί να μαυρίζεις θα ασπρίζεις κιόλας για να είσαι σίγουρος μην στην πέσουν 10 άμυαλοι χρυσαυγίτες. Ζητώ συγνώμη από τα τιμημένα Ο.Υ.Κ. που τους ανέφερα μαζί με τα χρυσαγίτικα αγοράκια.

Ναι με την χρυσή αυγή στην βουλή θα έχεις άλλοθι να βαράς και εσύ αλλοδαπούς γιατί σου πήραν την δουλειά, γιατί σου μυρίζουν στο λεωφορείο, γιατί σε ζαλίζουν στα φανάρια, πόσο αδαής είσαι; Οι Ελληνάρες μεγαλοδιακινητές μεταναστών πώς θα ζήσουν; Όλους αυτούς ποιος τους έφερε, ποιος τους έβαλε να κάνουν την δουλειά σου, ρίχνοντας και τα μεροκάματα; Ποιος τους οδήγησε στην παρανομία; Ποιος τους άφησε να βγάλουν τα λεφτά τους έξω από την Ελλάδα; Ποιος τους αφήνει να υποβαθμίζουν περιοχές; Ποιος τους αφήνει εγκλωβισμένους στην Ελλάδα και δεν βγαίνει κερδισμένοι η Ελλάδα από όλη αυτήν την επιβάρυνση που προφανώς περνάμε; Η Ε.Ε. τι στο καλό; Δεν τους είπε τίποτα η ελληνική κυβέρνηση; Μήπως τους θέλουν εδώ γιατί τους συμφέρει; Για όλα φταίνε οι μετανάστες. Μετά θα είναι όλα καλά.

Οι χρυσαυγίτες λάτρεις και της αρχαίας Ελλάδας; Πλάκα μου κάνετε; Τι θα έλεγαν οι μεγάλοι φιλόσοφοι ή οι μεγάλοι στρατηλάτες για τις ηλίθιες και άνανδρες πράξεις τους;

Ο Χίτλερ πάντως θα τους έλεγε μπράβο για την επιτυχημένη τους προπαγάνδα και της βίαιες πράξεις τους. Σας τιμά αυτό Έλληνες; Γιατί οι παππούδες σας και οι αδικοχαμένοι στην κατοχή ξέρετε ελπίζω τί θα σας έλεγαν.

Αποπροσανατολισμένοι και μπερδεμένοι υποστηρικτές αυτών των χρυσαυγιτών.

Η βία φέρνει βία, το αίμα με αίμα πληρώνεται.

Δεν φταίτε όμως εσείς ή εμείς… φταίνε οι κυβερνήσεις Ν.Δ. - ΠΑ.ΣΟ.Κ. που έδρασαν χρησιμοποίησαν την αστυνομία και τα ΜΑΤ ή μάλλον τα εξώθησαν σε μέτρα καταστολής άκρως απαράδεκτα και πολεμοχαρή χειρότερα και από των χρυσαυγιτών, ψεκάζοντας συνταξιούχους, ηλικιωμένους, παιδιά. Χτυπώντας και τον πιο ειρηνικό πολίτη απροκάλυπτα και αναίτια.

Δεν φταίει η αστυνομία και τα ΜΑΤ, φταίνε αυτοί που τους έβαλαν και αυτοί οικογένεια έχουν. Μέσα στην αστυνομία υπάρχουν άτομα θερμοκέφαλα που δεν θα ήταν εκεί εάν τα ψυχολογικά τεστ δεν ήταν της πλάκας και οι επιτροπές δεν έκαναν την πλάκα τους ρωτώντας βλακείες τους υποψηφίους για τις σχολές τις αστυνομίας. Και οι εντολές δίνονται εκ των άνωθεν. Επίσης έχετε δει άτομα στην αστυνομία που να έχουν υπηρετήσει πρώτα την θητεία τους στον στρατό. Στα 18-19 χρόνια πολλά από αυτά τα παιδιά ξεφεύγουν είναι εύπλαστα τα μυαλά τους και παρασύρονται εύκολα.

Η λύση στην εγκληματικότητα δεν είναι η χρυσή αυγή λοιπόν.

Σωστή αστυνόμευση, σωστή εκπαίδευση της αστυνομίας, ενίσχυση της αστυνομίας και να μην φυλάνε 1 «διάσημο» 3-4 αλλά και να του κάνουν και τα ψώνια. Επίσης μακριά τα κόμματα από την αστυνομία να μην γεμίζουν οι καρέκλες και να αδειάζουν οι δρόμοι από τους αστυνομικούς και τα παιδιά που θέλουν να μας προστατεύσουν και πληρώνονται ελάχιστα γι’ αυτό. Αλλαγή κανονισμών για την χρήση όπλων από την αστυνομία κατά την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων όπως η ληστείες και από τον σωστά εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο αστυνομικό που δεν του δίνεται ούτε αλεξίσφαιρο και όχι από τον πολίτη για να μην πάρουμε όλοι όπλα και σκοτωνόμαστε μεταξύ μας και να μην βρίσκουν εύκολα όπλα παιδιά και τρελοί και σκοτώνουν κόσμο δημιουργώντας τραγωδίες όπως αυτές που βλέπουμε στο εξωτερικό. Να μην καταστρέφονται οικογένειες.

Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ σας οδήγησαν στην οργή και αγανάκτηση και στραφήκατε στην χρυσή αυγή, η χρυσή αυγή όμως στην ουσία λειτουργεί σαν ασπίδα τους. Στρέψτε και εκτονώστε την οργή σας αλλού με άλλο τρόπο πραγματικά πιο ουσιαστικό.

Σκοπιανό. Ένα πρόβλημα ιδανικό για τα εξωτερικά συμφέροντα στην πολύπαθη περιοχή των Βαλκανίων. Οι χειρισμοί αλλά και οι ολιγωρία των δύο κομμάτων οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Πιστεύετε ακόμα ότι μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο. Τώρα όλοι λένε για σύνθετη ονομασία. Πράγμα που δεν θέλουν ούτε οι βούλγαροι. Θέλουν να μας κάνουν να σκοτωνόμαστε ιδίως με τα εξοπλιστικά για την γείτονα Τουρκία οι πωλήσεις όπλων αμερικάνων, ρώσων, γερμανών, γάλλων κάθε χρόνο σημειώνουν κέρδη ρεκόρ. Λοιπών λένε σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια. Ναι πόσο σύνθετη; Το θέμα είναι όταν κάποιος από το εξωτερικό όχι έλληνας θέλει να ονομάσει τον κάτοικο των Σκοπίων πώς θα των πει αναγκαστικά; Citizen of F.Y.R.O.M. Fyromanian; Δυστυχώς και με ειλικρινή λύπη μου σας λέω ότι macedonian θα τον πει; Τι δεν μπορούν να πείσουν εκεί στην ευρωπαϊκή ένωση τόσα χρόνια ή δεν θέλουν ότι δεν υπήρχαν Σλάβοι στην περιοχή όταν πρωτοακούστηκε και αναφέρθηκε η Μακεδονία ιστορικά; Μας δουλεύουν κανονικά. Να μπει μέσα ένας χαρακτηρισμός που θα τους αναφέρει –σλάβους δεν το καταλαβαίνει κανείς αυτό. Από εκεί και πέρα είμαστε εξαθλιωμένοι και έχουμε και τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Μέγα Αλέξανδρου δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω αλλιώς τους Σκοπιανούς ή μάλλον τις κυβερνήσεις τους. Εάν δεν καταλάβουν ότι εντάξει αυτοί η προπαγάνδα των κυβερνήσεων τους με την Μακεδονία για να ασχοληθούμε μαζί τους έχει φτάσει σε τέλμα είναι χαμένοι. Πάντως ο Αντωνάκης δεν θα σας το λύσει το πρόβλημα αυτό, ούτε η Ν.Δ. ούτε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και με την χρυσή αυγή στην βουλή μόνο θετική κατάληξη δεν θα έχει αυτό το θέμα σε διεθνή επίπεδο εφόσον θα δημιουργήσει αρνητικό κλίμα και χωρίς άξιο λόγο προς την ελληνική πλευρά.

Μετά έχω βαρεθεί με όσους κάνουν αμέτρητες πολιτικές συζητήσεις, να εκφέρουν γνώμη και να λένε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ φταίνε για όλα και ότι ο έλληνας είναι βλάκας που τους ψηφίζει και ψηφίζει και χρυσή αυγή σαν βλάκας. Αλλά μετά σου λέει εγώ δεν συμμετέχω σε αυτό απέχω. Δηλαδή 35% αποχή, πρώτο κόμμα και άλλο που δεν θέλουν οι βλάκες που αναφέρεις. Επιτέλους σήκω και πήγαινε εφόσον έχεις άποψη και εκφράσου στην κάλπη. Παντού υπάρχουν λαμόγια πολιτικοί και άτομα καιροσκόποι σε κάθε κόμμα, δεν υπάρχει το τέλειο όπως δεν είναι και τίποτα τέλειο.

Εγώ θα προτείνω και για όλα τα παραπάνω να μην ψηφίσει κανείς Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ – Χρυσή Αυγή για τους λόγους που εξήγησα. Άλλα είναι όλα προσωπικές απόψεις μου. Δεν θα σου πω τι να ψηφίσεις όπως τα συμφέροντα τον Financial Times. Τουλάχιστον επεξεργάσου όσα διάβασες πιο πάνω και ελπίζω όπως είναι υγιές να κρίνεις και να διαμορφώσεις την άποψη με τα δικά σου κριτήρια. Δεν γίνεται να συμφωνείς απόλυτα με κάποιον γιατί τότε γίνεσαι μάζα.

Πάντως η Ν.Δ. δεν πρέπει να βγει πρώτο κόμμα και να πάρει το άδικο μπόνους των 50 εδρών και ο εκλογικός νόμος πρέπει να αλλάξει. Εναλλακτικές υπάρχουν διάλεξε την δική σου. Προχώρα μπροστά, μάθε από την ιστορία και το παρελθόν, ρίσκαρε, κρίνε και μην κάνεις τα ίδια λάθη. Ο λαός έχει μάθει πλέον να ξεχωρίζει τους πραγματικούς καιροσκόπους.

Διάβασε τα blogs, sites, άκου ραδιόφωνα και τηλεοπτικά κανάλια αλλά να ξέρεις και τι προπαγάνδα παίζει πίσω από το κάθε τι που γράφεται ή ακούγεται.

Θα έχεις την απορία εάν είμαι τσιράκι του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ, των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, του ΚΚΕ ή όποιου άλλου. Δεν είμαι κανενός. Αλλά δεν ανέχομαι σαν Έλληνας άλλο την βλακεία και το άλλοθι της αρχαίας Ελλάδας. Τώρα τι κάνουμε.

ΑΦΥΠΝΙΣΗ!ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Όσο για τις αυτοκτονίες, δεν είναι λύση η απελπισία! Ζήτα βοήθεια, χτύπα την πόρτα του γείτονα, εάν ξέρεις κάποιον με δυσκολίες βοήθα τον. Ενημέρωση για κέντρα και φορείς που μπορούν να βοηθήσουν. Να γίνουμε κοινωνία ανθρώπων ξανά.

Αλληλεγγύη! Το μόνο που μας κάνει ανθρώπους. Δεν είναι δυνατόν να μην έχει ο άλλος να φάει ή να πάρει τα φάρμακα του και να του ζητάμε να πληρώσει για να μπορέσει απλά να επιβιώσει. Αυτό μας κάνει σκέτα ζώα. Τα ζώα εάν υπάρχει φαγητό για όλους δεν ζητάνε λεφτά για να φας. Εμάς η κοινωνία μας έχει πρώτα το κέρδος και μετά την επιβίωση και την ζωή, ντροπή σε όλους μας για αυτό.

Άνεργοι, απλήρωτοι, κουρασμένοι, πιεσμένοι, απελπισμένοι, αγανακτισμένοι, εξαθλιωμένοι, κουράγιο.

Δεν πρέπει ποτέ να περιμένουμε την καταστροφή που μας λένε ότι θα έρθει αλλά την ελπίδα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορεί ο καθένας για κάτι καλύτερο και εάν αυτό το καλύτερο δεν έρθει... Αλληλεγγύη!

Με συγχωρείται για την ενόχληση και τον εγωισμό μου, όποιος θα διαβάσει αυτό το κείμενο θα το παρ-ερμηνεύει όπως είναι φυσικό και υγιές όπως θέλει, τον θέλουν ή πρέπει με βάση την δική του γνώμη και σκεπτικό.

Με απόλυτη ειλικρίνεια

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ