2012-06-17 13:47:02
Φωτογραφία για Αναγνώστης επιλέγει το δρόμο της ελπίδας...
Σε αυτές τις εκλογές αποφάσισα να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, οχι γιατί είμαι αριστερός, ούτε επειδή πιστεύω οτι η αριστερά προσέφερε λύσεις, όπου εφαρμόστηκε, το αντίθετο συνέβη.

Ωστόσο δεν μπορώ να μην τιμωρήσω όλους αυτούς που κυβερνούν το κράτος τα τελευταία 40 χρονια και φτάσανε τη χώρα μας εκεί που την έφτασαν!

Αυτούς που καταδίκασαν τη γενιά μου (είμαι 33 ετών ) σε ανεργία, φτώχεια και ανέχεια, αυτούς που έκαναν τον συνταξιούχο πατέρα μου να μην έχει λεφτά για καφέ τις μισές ημέρες του μήνα και ας είναι συνταξιούχος με υποτίθεται μεγάλη σύνταξη!

Δεν μπορώ να μην τιμωρήσω αυτούς που έχουν αφήσει όλους τους συνταξιούχους του ΕΟΠΠΥ χωρίς φάρμακα για πάνω απο μήνα, που οδήγησαν τα νέα παιδια να φεύγουν μαζικά για το εξωτερικό, που, που, που Και που έχουν ΤΟ ΘΡΆΣΟΣ μετά από όλα αυτά και πολλά πολλά άλλα να μας κουνούν και το δάκτυλο παίζοντας μας τους σωτήρες για μια ακόμη φορά!


Ψηφίζω Συριζα για να δώσω μια απάντηση σε όλα αυτά τα εκδοτικά συμφέροντα που επι ένα μήνα τώρα έχουν λυσσάξει απο όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εφημερίδες να μας λένε μέχρι και οτι θα αναστηθούν οι αντάρτες απο τα βουνά και θα έρθουν να μας σφάξουν με τα κονσερβοκουτια ή οτι θα έρθουν οι εξωγήινοι αν εκλεγεί το Σύριζα.

Παρακολουθούσα προχθές την πολιτική εκπομπή του (δεν καταλαβαίνω) Μανώλη Καψή και έψαχνα να βρώ ποιός είναι ο εκπρόσωπος της Νεας Δημοκρατίας στο πάνελ, αυτός η κάποιος άλλος; Μάλλον αυτός.

Ψηφίζω Σύριζα γιατι παραέγιναν ενοχλητικοί και παρεμβατικοί οι ΄΄εταίροι΄΄ μας με κατάπτυστα δημοσιεύματα που μας λένε τι πρέπει να κάνουμε.

Στο κάτω κάτω είναι η ώρα και η Ελλάδα με την επιλογή της να δώσει ένα μήνυμα αλλαγής στην υπόλοιπη Ευρώπη, μετά τη Γαλλία!

Είναι η ώρα που ο καθένας από εμάς πρέπει να πάρει τη μεγάλη του απόφαση!

ΕΛΠΙΔΑ Η ΦΟΒΟΣ?

ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΛΠΙΔΑ!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ