2012-06-17 12:42:07
Φωτογραφία για ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΙΕΛΝΑ Ο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν είναι μυστικό όχι έχει προβληματιστεί έντονα από το γεγονός πως ο Ολυμπιακός για έξι μήνες δεν θα έχει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τον Όλοφ Μέλμπεργκ.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει σηκώσει μανίκια και σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, προετοιμαστούν για το ενδεχόμενο που ο Σουηδός δεν παραμείνει στον Θρύλο.

Σύμφωνα, όμως, με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν δείχνει να αγχώνεται ιδιαίτερα για το θέμα του κεντρικού αμυντικού, καθώς έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Κλοντ Ντιελνά.

Μάλιστα σε τετ-α-τετ που είχε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, του μετέφερε πως πιστεύει πολύ στον 25χρονο κεντρικό αμυντικό και θεωρεί πως αν προσαρμοστεί, μπορεί να αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη του νέου πρωταθλήματος.

Παράλληλα, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του, πως ο πρώην παίκτης της Ίστρ, μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού, ειδικά το διάστημα που θα απουσιάζει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

«Είναι σπουδαίος αμυντικός και πιστεύω ότι θα δείξει αμέσως την αξία του», φέρεται να ήταν μερικά από τα λόγια του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ