2012-06-17 00:03:07
Φωτογραφία για Σαν σήμερα, οι δολοφόνοι της ΣΕΧΤΑΣ γάζωσαν τον Νεκτάριο Σάββα [ΒΙΝΤΕΟ]
Με όπλο που παλιότερα είχε χρησιμοποιηθεί από την τρομοκρατική οργάνωση "Σέχτα Επαναστατών" εκτελέστηκε στις 6.20 το πρωί της 17ης Ιουνίου με τουλάχιστον 20 πυροβολισμούς ο 41χρονος αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής Νεκτάριος Σάββας. Ο άτυχος αστυνομικός ήταν επιφορτισμένος με την προστασία μάρτυρα κατηγορίας στη δίκη του Ε.Λ.Α. Την οργή τους εκφράζουν εκπρόσωποι των αστυνομικών, οι οποίοι καταγγέλλουν σοβαρές παραλείψεις στις επιχειρήσεις προστασίας μαρτύρων, σε σχέση με ό,τι προβλέπει ο νόμος.

Ο αστυνομικός Νεκτάριος Σάββας, 41 έτών, είχε αναλάβει βάρδια στις 6.00 το πρωί και βρισκόταν στο υπηρεσιακό του αυτκίνητο.

Τρεις άγνωστοι τον πλησίασαν πεζή και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ με απανωτές ριπές. Ο θάνατος του 41χρονου - πατέρα ενός ανήλικου παιδιού - ήταν ακαριαίος.

Στο σημείο βρέθηκαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία 24 κάλυκες από τουλάχιστον δύο όπλα. Οι σφαίρες, οι οποίες ήταν όλες διαμέτρου 9 χιλιοστών, σύμφωνα με τη βαλλιστική εξέταση προέρχονται από όπλο που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από την τρομοκρατική οργάνωση "Σέχτα Επαναστατών".

Ο ιατροδικαστής , Φίλιππος Κουτσάφτης, που βρέθηκε στο σημείο με καθυστέρηση δυόμιση ωρών, είπε πως το θύμα σε μια αρχική εξέταση φέρει πολλαπλές πύλες εισόδου, οι περισσότερες από τις οποίες βρίσκονται στην αριστερή πλευρά.
planet-greece
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ