2012-06-16 18:46:34
Φωτογραφία για ΝΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ... ΕΛΛΗΝΑ ΧΟΛΕΜΠΑΣ
Ακόμα ένα αφιέρωμα για τη ζωή, τόσο την προσωπική όσο και την ποδοσφαιρική, του αμυντικού του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέμπας, έκανε ξένη ιστοσελίδα. Συγκεκριμένα η "sport.sf.tv", αναφέρεται σε αυτόν με πολύ κολακευτικά λόγια.

Γράφει για τα πρώτα του χρόνια, έως τον ερχομό στην Ελλάδα και την κλήση στην Εθνική ομάδα.

Μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του παίκτη, ο οποίος δεν μπορεί να ξεχάσει τον άνθρωπο που τον βοήθησε πολύ. «Πρέπει να ευχαριστήσω τον Λίνεν», ήταν τα πρώτα λόγια του παίκτη, για να συνεχίσει για τη μεταγραφή του στην ομάδα του Ολυμπιακού.

«Η αλλαγή ήταν καλή για εμένα. Στα "λιοντάρια" (Μόναχο 1860) ήρθα από τη δεύτερη ομάδα γιατί ήμουν μικρός και άπειρος. Τώρα είμαι πιο ώριμος και παίζω διαφορετικά».

Ο Χολέμπας έγινε πρόσφατα Έλληνας και αναφέρεται σε αυτό το γεγονός, αποκαλύπτοντας και αυτός ένα από τα προβλήματα που έπρεπε να ξεπεραστούν. «Ήταν ένας γραφειοκρατικός πόλεμος. Για τη Γερμανία ήταν ήδη πολύ αργά. Αλλά το γεγονός πως ο πατέρας μου είναι Έλληνας, με βοήθησε να πάρω την ελληνική υπηκοότητα».

Τέλος, αναφορικά με τα γκολ που έχει δεχτεί η Εθνική, ο Χολέμπας τονίζει. «Ξέρω ακριβώς τι συνέβη. Αυτά μπορούν να γίνουν σε ένα τουρνουά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ