2012-06-16 18:34:45
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 11ΑΔΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ EURO Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ
Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στα γήπεδα της Πολωνίας και Ουκρανίας, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το βράδυ με τα παιχνίδια του τέταρτου. Έτσι, έχει ήδη γίνει γνωστή η καλύτερη 11άδα της δεύτερης αγωνιστικής, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Σουηδός στόπερ, σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του στην ήττα με 3-2 από την Αγγλία, η οποία μπορεί να αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αλλά ο ίδιος κέρδισε μια θέση στην καλύτερη 11άδα, κάτι που είχε κάνει ο Βασίλης Τοροσίδης στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων, για λογαριασμό της Ελλάδας.

Η ιστοσελίδα "goal.com", αναφέρει χαρακτηριστικά. «Το τέταρτο EURO του Όλοφ Μέλμπεργκ θα τελειώσει απογοητευτικά, καθώς η Σουηδία αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων, αλλά η ηλικία του διαψεύδεται από την εμφάνισή του μετά την ήττα με 3-2 από την Αγγλία. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, μπορεί να έχασε τη μονομαχία από τον Άντι Κάρολ στο πρώτο γκολ των «τριών λιονταριών», αλλά απάντησε όταν προσπάθησε να διώξει την μπάλα ο Γκλεν Τζόνσον σε σουτ του και ύστερα με δική του κεφαλιά. Είχε επίσης μια πανέξυπνη μονομαχία με τον Ντάνι Γουέλμπεκ, σε μια αξέχαστη προσπάθεια».


Όσον αφορά στους άλλους δέκα της καλύτερης 11άδας της δεύτερης αγωνιστικής, είναι οι: Στίπε Πλετίκοσα, Φιλίπ Μεξές, Ματς Χούμελς, Θίο Γουόλκοτ, Ζοάο Μουτίνιο, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, Νταβίντ Σίλβα, Φερνάντο Τόρες, Μάριο Γκόμες και Νίκλας Μπέντνερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ