2012-06-16 18:29:20
Φωτογραφία για Έκλεψαν όπλα από αστυνομικό τμήμα
Σοβαρή υπόθεση εξαφάνισης 8 πυροβόλων όπλων μέσα από το αστυνομικό τμήμα της Κω, απασχολεί από σήημερα το πρωί την ηγεσία του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας .

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» πρόκειται για 4 πολεμικά όπλα τύπου G3 A4 πανομοιότυπα με αυτά που χρησιμοποιεί ο Ελληνικός Στρατός, 2 ΟΥΖΙ καθώς επίσης και 2 ημιαυτόματα όπλα τύπου MP-5.

Η διαπίστωση της κλοπής, που προκαλεί περαιτέρω ανησυχία για το γεγονός ότι κανείς δεν γνωρίζει σε ποια χέρια βρίσκονται, έγινε γνωστή το πρωί και αμέσως σήμανε συναγερμός στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην πρωτεύουσα, όπου ο ίδιος ο αρχηγός φαίνεται να ζήτησε εξηγήσεις και διευκρινήσεις για το εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό.

Η κατάσταση, κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή, καθώς και πριν από αρκετά χρόνια, μέσα από στρατόπεδο στο νησί της Κω, είχε χαθεί μεγάλη ποσότητα όπλων και παρά τις έρευνες που ακολούθησαν στην συνέχεια, δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος τους.


Επί «ποδός πολέμου» έχει τεθεί πάντως ολόκληρη η δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας στο νησί, ενώ ζητήθηκαν επιπλέον ενισχύσεις για να μεταβούν εκεί προκειμένου να λάβουν μέρος στους ελέγχους.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η κλοπή των όπλων μέσα από το ΑΤ του νησιού, «αποκλείστηκαν» από αστυνομικούς το λιμάνι και το αεροδρόμιο του νησιού.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για το σοβαρό περιστατικό στην αυριανή έντυπη έκδοση της Ροδιακής.

Πηγή : Ροδιακή
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ