2012-06-16 17:35:02
Φωτογραφία για Αεροψεκασμοί για τα κουνούπια με καθυστέρηση στον Έβρο
Με καθυστέρηση ολοκληρώθηκαν οι αεροψεκασμοί μετά και την έγκριση της σχετικής απόφασης για την καταπολέμηση των κουνουπιών... από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Για ακόμη μία χρονιά φαίνεται ότι τα κουνούπια «πρόλαβαν» τις αρμόδιες για την καταπολέμησή τους υπηρεσίες. Οι ψεκασμοί είναι συνολικού προϋπολογισμού 13 εκατομμυρίων ευρώ, και αναμένεται να φανεί αν έστω και με τόση καθυστέρηση, θα αποδώσουν ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν τέλος Σεπτεμβρίου.

«Η κατάσταση τις τελευταίες μέρες είναι τραγική, δραματική, το βιώνουμε όλοι μας. Κι εμείς ζούμε σε αυτή την κοινωνία», δήλωσε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης συμπληρώνοντας «προσπαθήσαμε έγκαιρα να αντιμετωπίσουμε τα σμήνη των κουνουπιών, ξεκινώντας στις αρχές Μαΐου τους ψεκασμούς. Δυστυχώς, όμως, με τις τελευταίες αλλεπάλληλες βροχοπτώσεις σχεδόν όλη η χώρα βιώνει αντίστοιχα προβλήματα.»

Εκτός από τους αεροψεκασμούς υπάρχουν και επίγειες δυνάμεις που συνδράμουν σύμφωνα με τον κ. Γιαννακίδη ενώ το πρόβλημα για μερικές ακόμη μέρες θα είναι σε έξαρση.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ