2012-06-16 17:02:03
Φωτογραφία για Β.Βενιζέλος: Για μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης. Για ένα αναγεννημένο ΠΑΣΟΚ. Για την ανασύσταση της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής Παράταξης
«Έφτασε η κρίσιμη ώρα για την πατρίδα. Την Κυριακή, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες καλούνται να πάρουν μια ιστορική απόφαση. Καλούνται με την ψήφο τους να δώσουν εντολή σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις για μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, μια κυβέρνηση που θα διαχειριστεί την κρίση και θα βγάλει την Ελλάδα ξανά στο ξέφωτο της αυτοδυναμίας, της ανεξαρτησίας, της περηφάνιας.

»Είναι πολιτική αθλιότητα του κ. Τσίπρα να λέει ότι οι κυβερνήσεις μας δεν μπορούσαν να διαπραγματευθούν με την κα Μέρκελ γιατί η γερμανική κυβέρνηση μας κρατούσε στο χέρι λόγω της Siemens και των καταστάσεων που είχε στα χέρια της για ενισχύσεις κομμάτων και πολιτικών.

Ποιοι ήταν στις καταστάσεις αυτές; Ο Λουκάς Παπαδήμος; Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος; Ή μήπως εγώ; Είναι θρασύς όταν λέει αυτά τα πράγματα, απαράδεκτος, προσβλητικός, ταπεινώνει τη χώρα. Γιατί τα λόγια του μεταδίδονται στο εξωτερικό. Πώς θα πάει να διαπραγματευθεί αφού θέλει να κυβερνήσει τον τόπο; Και του λέω, ο τόπος κυβερνιέται με υπογραφές και δεσμεύσεις.

» Εμπρός λοιπόν, ας δώσουμε τη μάχη αυτή για να είναι το ΠΑΣΟΚ εγγυητής και καταλύτης των εξελίξεων. Για μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης. Για ένα αναγεννημένο ΠΑΣΟΚ. Για την ανασύσταση της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής Παράταξης.
I-Reporter
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ