2012-06-16 16:28:05
Φωτογραφία για Της απαγόρευσαν να πετάξει εξαιτίας του μπούστου της!
Μία γυναίκα αποκάλυψε ότι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρία. 

Southwest Airlines, της απαγόρευσαν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο διότι το ντεκολτέ της ήταν… πολύ βαθύ!

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Αμερικανίδα επρόκειτο να ταξιδέψει αεροπορικώς από το Λας Βέγκας στη Νέα Υόρκη, ωστόσο το προσωπικό βρήκε το φόρεμά της ανάρμοστο.

Παρόλο που η αεροπορική εταιρία δεν έχει συγκεκριμένο ενδυματολογικό κώδικα που οφείλουν να τηρούν οι πελάτες της, οι εκπρόσωποι της εταιρία έχουν το δικαίωμα να απαγορεύσουν την επιβίβαση σε οποιονδήποτε πελάτη φέρει ενδυμασία “χυδαία, άσεμνη ή φανερά προσβλητική”.

Η γυναίκα, βαθύτατα προσβεβλημένη και παρά την τεράστια ντροπή που ένιωσε, αγνόησε τους υπαλλήλους και επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο. Αφού έφτασε στον προορισμό της, υπέβαλε επίσημη διαμαρτυρία στην Southwest Airlines.

“Δεν επρόκειτο να αφήσω την αντίληψη των εκπροσώπων της εταιρίας για το στήθος μου να αλλάξει το πρόγραμμα της πτήσης μου”, δήλωσε η Άβιταλ, η οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει το επώνυμο της.

“Στο κάτω κάτω της γραφής, δε έπεσε δα και το αεροπλάνο… το ντεκολτέ μου δεν επηρέασε με κανέναν τρόπο την ομαλή διεξαγωγή της πτήσης”, πρόσθεσε με αρκετή δόση ειρωνείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο αφού το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας, η αεροπορική εταιρία προσέφερε αποζημίωση στην Άβιταλ για την εξευτελιστική εμπειρία στην οποία την υπέβαλε.
kamikazi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μαγεία!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μαγεία!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ