2012-06-16 16:03:02
Φωτογραφία για «Πακέτο» στήριξης για Ρονάλντο
Τη βεβαιότητα ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στον αγώνα με την Ολλανδία εξέφρασε ο Ρουί Πατρίσιο. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας στηρίζει απόλυτα τον συμπαίκτη του, παρά την επιθετική του «αφλογιστία» και στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τους «οράνιε» για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ακόμη ανοίξει τον προσωπικό του λογαριασμό σε γκολ αλλά ο πορτιέρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου:

«Ο Κριστιάνο πάντα παίζει καλά. Μπορεί τα πράγματα να μη πήγαν όπως τα περίμενε στον αγώνα με τη Δανία, αλλά μόνο όποιος προσπαθεί χάνει ευκαιρίες. Παρόλα αυτά ήταν πολύ καλός, έτρεξε αρκετά και νομίζω ότι θα καταφέρει να σκοράρει κόντρα στους Ολλανδούς», τόνισε.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας ακόμη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του στο δεύτερο όμιλο του Euro, την Ολλανδία, και την προσπάθεια των Ιβήρων να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης:


«Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που κάναμε και στα προηγούμενα δύο με Γερμανία και Δανία. Οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό , να είμαστε ανταγωνιστικοί στον αγωνιστικό χώρο και να πιστεύουμε στη νίκη. Οι Ολλανδοί είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα, με απίστευτες δυνατότητες και ικανότατους επιθετικούς. Ο βασικός στόχος μας είναι να περάσουμε στα προημιτελικά του τουρνουά, και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να το πετύχουμε».

Η Πορτογαλία με νίκη επί των Ολλανδών προκρίνεται στην επόμενη φάση, ακόμη και με ισοπαλία, αν οι Δανοί δεν κερδίσουν τους Γερμανούς. Μια ενδεχόμενη ήττα θα την βάλει σε μπελάδες και η Ολλανδία, που δεν έχει ακόμη βαθμό στον όμιλο, έχει ελπίδες να προκριθεί εις βάρος των Ιβήρων, αν κερδίσει στο μεταξύ τους αγώνα με δυο γκολ διαφορά.

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ