2012-06-16 07:04:04
Φωτογραφία για Μήνυμα στήριξης προς τον ελληνικό λαό από τον Βρετανό πρέσβη
Μήνυμα στήριξης προς τον ελληνικό λαό, ο οποίος ετοιμάζεται «να λάβει κρίσιμες αποφάσεις» αυτό το Σαββατοκύριακο και τις επόμενες ημέρες, απέστειλε ο  πρέσβης της Βρετανίας στην Αθήνα, Ντέιβιντ Λάντσμαν.

Αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη στο σύνολό της, επισήμανε ο Βρετανός πρέσβης ενώ απηύθυνε έκκληση για περαιτέρω ανάπτυξη των ελληνοβρετανικών σχέσεων στους κόλπους της Ευρώπης προς αμοιβαίο όφελος.

Αναφορικά με την ευρωζώνη, σημείωσε ότι το μέλλον της απασχολεί πολύ τη Βρετανία υπογραμμίζοντας «είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τους εταίρους μας στην ευρωζώνη, καθώς λαμβάνουν τις αναγκαίες αποφάσεις, ώστε να διασφαλίσουμε την ισχύ και την επιτυχία τους».

Αξίζει αναφοράς για μας ότι τάχθηκε υπέρ της αναπτυξιακής πολιτικής αλλά και υπέρ μιας εξωστρεφούς εμπορικής πολιτικής για περισσότερο εμπόριο με τον υπόλοιπο κόσμο.

Για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας- Βρετανίας, επεσήμανε ότι αν και οι δύο χώρες βρίσκονται γεωγραφικά στα δύο αντίθετα άκρα της Ευρώπης, έχουν έρθει κοντά από την ιστορία τους, τα πολλά κοινά τους συμφέροντα, τις αναρίθμητες προσωπικές φιλίες, τις επαγγελματικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ