2012-06-16 06:13:50
Φωτογραφία για ΕΛΗΞΕ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ (VIDEO)
Με τις κεντρικές προεκλογικές ομιλίες των πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Παρασκευής κορυφώθηκε η αντιπαράθεση και έληξε η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων.

«Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας βγάλει από την Ευρώπη, να παίζει παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας μας. Δεν θα αφήσουμε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι για κάθε παράνομο, για κάθε λαθρομετανάστη», τόνισε την Παρασκευή ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στο Σύνταγμα και συνέχισε ότι θα κάνει πράξη την υπόσχεσή του «για ανάπτυξη και για δουλειές για τα νέα παιδιά».

Τώρα είναι η ώρα να γυρίσουμε όλοι μαζί σελίδα, τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης. Μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερή πορεία της χώρας, επισήμανε ο κ. Τσίπρας και χαρακτήρισε «πλασιέ των συμφερόντων των δανειστών» τους προέδρους της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο


Το αίτημά του για κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης επανέλαβε κατά την προεκλογική ομιλία του στις Αχαρνές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος σχεδιάζει να προχωρήσει και σε αλλαγές στο εσωτερικό του κόμματος μετά τις εκλογές.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντας «αθλιότητα» τις δηλώσεις του ότι η κυβέρνηση δεν μπορούσε να διαπραγματευτεί με την Μέρκελ λόγω SIEMENS και κατηγόρησε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ταπεινώνει τη χώρα στο εξωτερικό» . «Ο τόπος κυβερνιέται με υπογραφές και δεσμεύσεις» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επανέλαβε ότι η κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης θα σώσει την Ελλάδα από το πολιτικό αδιέξοδο που θα βγάλει την χώρα εκτός ευρωζώνης.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, από το Αιγάλεω, σημείωσε ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να δώσει σαφές μήνυμα ότι δεν παραδίνεται. «Να δώσουμε σαφές μήνυμα ότι αυτή η χώρα, ο περήφανος λαός δεν παραδίδεται, δεν θα βάλουν τη διχόνοια ανάμεσά μας, θα ενωθούμε για να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας», τόνισε σχετικά ο κ. Καμμένος.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι λέει μεγάλα λόγια για το μνημόνιο ενώ την ίδια ώρα αποδέχεται το χρέος εξαπέλυσε η Αλέκα Παπαρήγα στην ομιλία της την Παρασκευή στο Πεδίον του Άρεως.

Στον Παπάγου πραγματοποίησαν ομιλία την Πέμπτη οι υποψήφιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος.

Πρέπει η Ελλάδα να αποκτήσει κυβέρνηση προοδευτική και σταθερή, δήλωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, κατά την ομιλία του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Υποστήριξε ότι το Σχέδιο Άμεσης Διακυβέρνησης της ΔΗΜΑΡ αντιμετωπίζει την κρίση και προωθεί τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος ανεξαρτήτως του μνημονίου.

"Γέφυρα διαλόγου για ευρύτερες συναινέσεις και ανοχές στα ζητήματα, που είναι εφικτές, χωρίς λογικές μέσων όρων και ελάχιστων κοινών παρανομαστών", δήλωσαν ότι διεκδικούν οι Οικολόγοι Πράσινοι. Σε συνέντευξη, που παραχώρησαν στο Πέραμα, τόνισαν ότι θέλουν να είναι ο καταλύτης για εναλλακτική πλειοψηφία, πέρα από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.

«Θα πάμε με αυτούς που θέλουν να μείνουμε στην Ευρώπη», τόνισε ο Θάνος Τζήμερος, σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφερόμενος στην επόμενη μέρα των εκλογών, και πρόσθεσε: «Από τις 18 Ιουνίου θα πρέπει να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις. Θα πάμε με τους ευρωπαϊστές και θα τους αναγκάσουμε να έχουν και ευρωπαϊκή πρακτική, όχι μόνο προοπτική».

Να στείλουν ακόμη ένα ηχηρό μήνυμα στα κόμματα που υποστηρίζουν την πολιτική του μνημονίου καλεί τους πολίτες η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τονίζοντας πως δεν έχουν αποφέρει αποτελέσματα οι θυσίες του λαού. Τονίζει πως μόνο με ισχυρή αριστερά και δυνατή ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίσει την κρίση.
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ