2012-06-16 01:25:24
Φωτογραφία για Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ... ΞΕΚΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΥΝΤΑ!
Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί με τους στενούς τους συνεργάτες, ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, με περιπτώσεις προπονητών από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, για την επόμενη μέρα των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας.

Πρώτο μέλημα, πλέον, της διοίκησης των ερυθόλευκων, είναι το να βρεθεί ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ντούντα στην τεχνική ηγεσία του Λιμανιού.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν ορισμένα ονόματα τεχνικών στην λίστα τους και θα ψάξουν από αυτά για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, είτε από την Ελλάδα, είτε από την Ευρώπη.

Ξεκάθαρος στόχος τους το να έρθουν σε συμφωνία με έναν νέο, φιλόδοξο, ταλαντούχο, με γνώσεις και με ικανότητες προπονητή, ο οποίος θα έχει τις δυνατότητες να συνεχίσει την σπουδαία δουλειά που ξεκίνησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς το περασμένο καλοκαίρι. Όταν και "έχτισε" μία ομάδα με πλούσιο μέλλον, η οποία απέκτησε και λαμπρό παρόν, καθώς ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πανηγυρικά Πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας. Έναν κόουτς με τον οποίο θα έχουν την ίδια φιλοσοφία.

Φυσικά δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά αναμφισβήτητα την ερυθρόλευκη διοίκηση θα την απασχολήσουν περιπτώσεις προπονητών οι οποίοι έχουν διακριθεί τα τελευταία χρόνια με τις ομάδες του, είτε στην Ελλάδα (ακόμη και αν δεν έκαναν πρωταθλητισμό), είτε στην Ευρωλίγκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ