2012-06-16 01:00:23
Φωτογραφία για Παρουσιάστηκε η εκτός έδρας φανέλα της Γιουβέντους
Η Γιουβέντους παρουσίασε τη δεύτερη φανέλα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην οποία λάμπουν διά της... απουσίας τους τα τρία αστέρια. Δείτε photos!

Η δεύτερη εμφάνιση της Γιουβέντους τη νέα σεζόν (θα την φορέσει σε μερικά εκτός έδρας παιχνίδια της) θα είναι ολόμαυρη, ενώ το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της έχει φυσικά να κάνει με το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν τα τρία αστέρια που όλοι οι φίλοι της λαχταρούσαν.

Τα τρία αστέρια υποδηλώνουν τα 30 πρωταθλήματα που έχει στην κατοχή της η Γιουβέντους (επισήμως είναι 28 καθώς της έχουν αφαιρεθεί αυτά του 2005 και του 2006 λόγω της εμπλοκής της στο σκάνδαλο calciopoli), με την διοίκηση της "βέκια σινιόρα" να κάνει τελικά πίσω την τελευταία στιγμή και να μην τα τοποθετεί στη φανέλα για να μην έρθει σε ρήξη με τις ιταλικές ποδοσφαιρικές αρχές.

Υπάρχει πάντως μία... παρηγοριά για τους πολυάριθμους "μπιανκονέρι" τιφόζι και αυτό θα είναι η φράση "30 sul campo" ("30 κερδισμένα στο γήπεδο"), η οποία θα βρίσκεται γραμμένη τη νέα σεζόν κάτω από το σήμα του συλλόγου.

Να σημειωθεί ότι το ρόλο "μοντέλων" για την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της Γιουβέντους έπαιξαν οι δύο "μαέστροι" της μεσαίας γραμμής την περασμένη σεζόν., Αντρέα Πίρλο και Κλαούντιο Μαρκίζιο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ