2012-06-15 22:12:00
Φωτογραφία για ΠΑΥΛΙΔΗΣ: ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Γλυκόπικρη γεύση αφήνει η φετινή περίοδο στην ομάδα πόλο γυναικών.

Πικρή καθώς οι ερυθρόλευκες τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της Α1, μετά τη σημερινή ήττα από τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης, και γλυκιά αφού πραγματοποιήθηκε το πρώτο βήμα της ανανέωσης της ομάδας ώστε να μπορεί ο Ολυμπιακός να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε: «Η φετινή χρονιά ήταν μεταβατική για την ομάδα. Στην 13αδα είχαμε 6 νέες αθλήτριες και μάλιστα κορίτσια μικρά σε ηλικία. Χρειαζόμασταν πολύ δουλειά για να βάλουμε τις βάσεις αλλά δεν είχαμε τον απαιτούμενο χρόνο καθώς η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε πολλά ταξίδια.

Ανεξαρτήτως αυτού, πληρώσαμε το τίμημα της επένδυσης για το μέλλον. Εχουμε στον Ολυμπιακό νέα και ταλαντούχα κορίτσια τα οποία μαζί με τις υπόλοιπες πολίστριες μας άρχισαν να συνθέτουν την ομάδα του «αύριο» που θα φέρει και άλλους τίτλους και διακρίσεις στον σύλλογο.


Θέλω πραγματικά από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλες τις αθλήτριές μου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έως και σήμερα. Εδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Στον Ολυμπιακό δεν στεκόμαστε στα πρόσωπα αλλά στη φιλοσοφία και η Διοίκηση έκανε πράξη όλα αυτά τα οποία είχαμε συζητήσει. Ότι μας έταξε μας το έδωσε με το παραπάνω σε όλους τους τομείς. Ειδικά μετά την περσινή τραγική, για όλες τις ομάδες του συλλόγου χρονιά, νιώσαμε ότι πραγματικά μας νοιάζονται και είναι δίπλα μας σε κάθε πρόβλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ