2012-06-15 20:58:03
Φωτογραφία για Γιατί δεν θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ενώ είναι αντιμνημονιακός εξηγεί αναγνώστης
Συμφωνούμε όλοι μας ακόμη και οι πολιτικοί μας ότι τα Μνημόνια απέτυχαν. Απέτυχε το πρώτο για αυτό πήγαμε στο δεύτερο, και παρά τις "θυσίες" που επικαλούνται ότι έχουμε κάνει, δεν έχουν να πληρώσουν για τα φάρμακα. Επομένως τι θα γίνει μετά? Τρίτο μνημόνιο? Ψηφίζω Αντιμνημονιακά. Όμως όχι λευκή επιταγή στον Συριζα. Δεν μπορώ να ψηφίσω Συριζα γιατί: 1. Διαφωνω κάθετα με το Λαθρομεταναστευτικό. Εδώ δεν έχουμε να φάμε εμείς οι Έλληνες. Πρέπει αυτό να σταματήσει και οι λαθραίοι να γυρίσουν πίσω. 2. Με το Σκοπιανικό. Δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε την ονομασία με το όνομα Μακεδονία 3. Έλαφρυνση του οπλισμού της Αστυνομίας? Μα αυτό πάει αντίθετα στην κοινη λογική της αυξανόμενης εγκληματικότητας. 4. Χάραξη ΑΟΖ με συνενόηση της Τουρκίας. Μα γιατί να μπούμε στην διαδικασία να διαπραγματευτούμε αυτό που είναι δικό μας! Γιατι να χαρίσουμε μέρος των πετρελαίων μας αφου αυτά μπορούν να μας βοηθήσουν να εξοφλήσουμε και να σταθούμε στα πόδια μας
. Δεν ξεχνω την ρήση που είχε ειπωθεί "Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του" 5. Και τέλος το Θρησκευτικό. Ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει (υπάρχουν στο YouTube) ότι δεν ειναι θρησκευτικός άνθρωπος και πώς οι περισσότεροι της Αριστεράς δεν είναι. Ε αυτό εμένα δεν με εκφράζει καθόλου. Να καταργηθούν τα Θρησκευτικά και οι εικόνες απο τα σχολεία? Αν μη τι άλλο μια προσωπικότητα και ένας λαός είναι το συνοθύλευμα των αναμνήσεων και των παραδόσεων του.

Ο Έλληνας πάντα είχε την πίστη του για να μπορεί να ανταπεξέρχεται τον δυνάστη του. Δεν μπορούμε αυτό να το "ξεχάσουμε". Υπάρχουν και άλλες αντιμνημονιακές προτάσεις. Δείτε τις. Και όποια σας εκφράζει περισσότερο δυναμώστε εκείνην.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ