2012-06-15 19:00:03
Φωτογραφία για Οι πρεμιέρες της εβδομάδας: Ο Wes Anderson και το γλυκό Moonrise Kingdom του
Έχουμε μία γλυκόπικρη κωμωδία με το γνωστό ύφος του Anderson μία σαρκαστική κωμωδία με σεξιστικά στοιχεία και μία θεότρελη κωμωδία που συνεχίζει το επιτυχημένο franchise του American Pie.

Moonrise Kingdom (Ο Έρωτας του Φεγγαριού)

Ο Wes Anderson καταπιάνεται με τα γνωστά του θέματα, της οικογένειας, της φιλίας, της ανθρώπινης μοναξιάς και ταυτόχρονα δημιουργεί μία όμορφη ταινία με γλυκόπικρα στοιχεία. Είναι η ιστορία δύο μικρών παιδιών που αποφασίζουν να το σκάσουν από το σπίτι τους (ή την προσκοπική κατασκήνωση) και να βιώσουν στο έπακρο την εφηβεία τους.

Ο Bill Murray επιστρέφει σε ρόλο-κλειδί όπως και σε κάθε ταινία του Anderson.

Σκηνοθεσία: Wes Anderson

Πρωταγωνιστούν: Edward Norton, Bruce Willis, Bill Murray, Tilda Swinton, Frances McDormand, Jason Schwartzman, Harvey Keitel

American Pie 4: Reunion

Οι παραγωγοί σκέφτηκαν πως αυτό που λείπει από τις κινηματογραφικές αίθουσες είναι ένα ακόμα American Pie. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Έτσι η γνωστή παρέα επιστρέφει μετά από 13 χρόνια στον "τόπο του εγκλήματος" για μία συγκέντρωση παλιών συμμαθητών.


Σκηνοθεσία: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg

Πρωταγωνιστούν: Alyson Hannigan, John Cho, Seann William Scott, Mena Suvari, Tara Reid, Shannon Elizabeth, Jason Biggs

6 + 1 Απιστίες

Ο Οσκαρικός Jean Dujardin μετά τον Αρτίστα του, επιστρέφει με μία ανδρική κωμωδία και για γυναίκες!

Οι αφίσες της ταινίας αποδοκιμάστηκαν έντονα για το προκλητικό και σεξιστικό ύφος τους. Η ταινία είναι γεμάτη από "αντρικές" περιπέτειες απιστίας.

Σκηνοθεσία: Emmanuelle Bercot, Fred Cavayé, Alexandre Courtès, Jean Dujardin, Michel Hazanavicius, Eric Lartigau, Gilles Lellouche

Πρωταγωνιστούν: Jean Dujardin, Gilles Lellouche
cosmo.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ