2012-06-15 13:15:03
Φωτογραφία για «Μήνυμα» στον ασυμβίβαστο Λεονάρντο
Τα παζάρια με την Τσανγκτσούν Γιατάι και τον Λεονάρντο συνεχίζονται, με τον Βραζιλιάνο να μην δείχνει διατεθειμένος να συμφωνήσει ούτε στην βελτιωμένη πρόταση των Κινέζων.

Πολύ σκληρό παζάρι κάνει ο Λεονάρντο με την Τσανγκτσούν Γιατάι, η οποία ανέβασε την προσφορά της, όπως σας έχει ενημερώσει σχετικά το gazzetta.gr.

O 24χρονος μεσοεπιθετικός αξιώνει περί τα 1 εκ. ευρώ για να αλλάξει ήπειρο και φέρνει σε δύσκολη θέση την ομάδα του που υπολογίζει στα χρήματα της μεταγραφής του, αφού τα 800.000 ευρώ θα φέρουν μεγάλη ανάσα στα ταμεία του συλλόγου. Η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, παρά την νέα πρόταση ύψους 600.000 ευρώ συν μπόνους στον άσο της ΑΕΚ – δείχνοντάς του ότι τον θέλουν στην ομάδα τους – μοιάζει αγεφύρωτη για την ώρα, και αν δεν αλλάξει κάτι ο Λεό θα παραμείνει κάτοικος Σπάτων.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, οι Ενωσίτες έχουν σχεδόν αποφασίσει να εξοφλήσουν τον παίκτη, δίνοντάς του τις 150.000 ευρώ που του οφείλουν, ώστε να πάρει το μήνυμα ότι είτε θα παραμείνει στην ΑΕΚ και θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του είτε θα πωληθεί και η ομάδα του θα καρπωθεί το όποιο ποσό συμφωνήσει με τον υποψήφιο αγοραστή των δικαιωμάτων του.

Πάντως την ελευθέρας του, αυτό που δείχνει να αποσκοπεί ο Λεονάρντο ώστε να βάλει περισσότερα χρήματα στην δικιά του τσέπη και να επιλέξει εκείνος την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, είναι κάτι που δεν θα το καταφέρει και το μήνυμα της ΠΑΕ είναι σαφές.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ