2012-06-15 11:45:03
Φωτογραφία για «Αρέσει το πρότζεκτ στον Δέλλα»
Ο Τραϊανός Δέλλας με δηλώσεις του υποβάθμισε την συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, την ώρα που ο Δημητρέλος μίλησε για την προοπική να δουλέψει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο «Κολοσσός» δεν δείχνει επί του παρόντος να είναι ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει προπονητής στην Ένωση, κυρίως λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην ομάδα και δεν συνάδουν με την οργάνωση που θέλει ο ίδιος. Παράλληλα, σύμφωνα με το Goal υπάρχει και ένα σενάριο που θέλει να αναλαμβάνει ως δίδυμο με τον πρώην Ολλανδό επιθετικό Πάτρικ Κλαίφερτ, αλλά οι 400.000 ευρώ που ζητάει ο δεύτερος ξεπερνούν κατά πολύ τη λογική της τωρινής ΑΕΚ.

«Ήταν ένα προγραμματισμένο εδώ και καιρό ραντεβού. Απλά συνέπεσε να γίνει μία μέρα μετά το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, όπου κάποιος έριξε το όνομά μου στο τρραπέζαι. Εγώ συναντήθηκα με τον πρόεδρο διότι ήθελα να διαπιστώσουμε τι χρήματα μου οφείλονται και πότε θα μπορούσα να πάρω κάποια από αυτά. Δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα», δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας στη Live Sport, ενώ στην ίδια εφημερίδα έκανε δηλώσεις και ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδράς Δημητρέλος:


«Διερευνήσαμε την πιθανότητα να δουλέψει στην τεχνική ηγεσία ης ομάδας. Γνωρίζει ότι θα κινηθούμε με χαμηλό μπάτζετ και με νέους παίκτες. Του αρέσει το πρότζεκτ να δουλέψει με νέα παιδιά, το είχε πει προσφάτως και σε μία συνέντευξη. Δεν φοβάται να αναλάβει το οποιοδήποτε εγχείρημα και να ρισκάρει, αλλά θέλει χρόνο να σκεφτεί. Μου είπε ότι θα απαντήσει μετά από 3-4 μέρες, α θα μπει στην διαδικασία να συζητήσει επί της ουσίας. ΝΑ τα ζυγίσιε, να δει που πατάει και θα αποφασίσει».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ