2012-06-15 09:19:02
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Απορώ τι είδους άτομα είναι και πως σκέφτονται αυτοί που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή
Πέραν από τις επιθέσεις προς οποιονδήποτε στόχο αρκεί να είναι μετανάστης και όλες τις άσχημες πράξεις που κάνουν μέλη και υποστηρικτές της χρυσής αυγής απορώ πως είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά που συνέβησαν να ψηφίζει κόσμος την χρυσή αυγή. Μέχρι και με την αστυνομία τα έχει βάλει που τα είχαν πλακάκια και βλέπαμε πρίν μέρες έναν βουλευτή της ΧΑ να βρίζει αστυνομικούς της ομάδας δέλτα και να βαράει την οροφή ενός αυτοκινήτου για να ξεσπάσει.

Πάσχω από μια ασθένεια κληρονομική που έχω και μιλώντας σήμερα με φίλο μου που έχει και αυτός την ίδια ασθένεια (η οποία προκαλεί κάποιες δυσμορφίες και παραμορφώσεις στο σώμα και τον σκελετό), ο φίλος μου είπε λοιπόν οτι κοντά στο σπίτι του έχει μια οικογένεια γειτόνων που είναι χρυσή αυγή και τον θεωρούν και καλά κατώτερο από τους άλλους ανθρώπους και δεν τον πάνε επειδή έχει την ασθένεια αυτή. Εκτός αυτού τον κατακρίνουν οτι δεν υπηρέτησε στον στρατό και απαλλάχτηκε χωρίς αυτοί να γνωρίζουν τι προβλήματα του έχει δημιουργήσει η ασθένεια.


Πραγματικά πόσο κολλημένοι θα πρέπει να είναι ορισμένοι χρυσαυγήτες για να ξεσπάνε και να βγάζουν το κόμπλεξ τους προς οποιονδήποτε ή οτιδήποτε δεν γουστάρουν. Σίγουρα μπορεί να μην είναι όλοι έτσι αλλά μόνο και μόνο που είναι μερικοί έτσι είναι αρκετό για να με προβληματίσει πολύ. Μάλλον θα στεναχωρηθώ περισσότερο άμα μπεί η ΧΑ στην βουλή παρά αν βγεί πρώτη η ΝΔ αν και μισούσα πάντα τα 2 μεγάλα κόμματα. Λές και δεν υπάρχουν άλλα πατριωτικά κόμματα για να ψηφίσει κάποιος παρά μόνο η ΧΑ.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ