2012-06-15 03:55:03
Φωτογραφία για Kristen Stewart: «Με κορόιδευαν γιατί δεν ξύριζα τα πόδια μου!»
Για τα δύσκολα εφηβικά της χρόνια και την κοροϊδία που έτρωγε από τους συμμαθητές της, μίλησε η Kristen Stewart.Η 22χρονη ηθοποιός μπορεί σήμερα να «τα έχει» με τον Robert Pattinson και να θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες stars του Hollywood, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε έτσι.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη της στο «Vanity Fair», όταν ήταν 15 ετών, οι συνομήλικοι της την «δούλευαν» επειδή δεν ντυνόταν όπως εκείνοι:

«Κοίτα μια φωτογραφία από τα 15 μου. Είμαι σαν αγόρι. Φορούσα τα ρούχα του αδερφού μου. Δεν μ΄ενοιαζε καθόλου το ντύσιμο. Αλλά θυμάμαι πως οι συμμαθητές μου με κορόϊδευαν επειδή δεν φορούσα μοδάτα jeans. Ποτέ μου δεν το είχα σκεφτεί. Μ΄άρεσαν τα ρούχα για το γυμναστήριο περισσότερο».

Και συνεχίζει: «μ΄ενοχλούσε πολύ που έκαναν πλάκα μαζί μου. Θυμάμαι μια συμμαθήτρια μου, να με κοιτά στο γυμναστήριο και να λέει: “θέε μου, αυτή η κοπέλα δεν ξυρίζει τα πόδια της!Είναι αηδιαστικό!”»


Μάλιστα εκφράζει και το παράπονο της επειδή τα Μ.Μ.Ε συνεχώς κριτικάρουν το ντύσιμο και το style της, μιας και όπως λέει «δεν δείχνω τέλεια σε κάθε φωτογραφία».

Και συνεχίζει λέγοντας πως «δεν δίνω δεκάρα γι΄αυτό. Δεν ντρέπομαι. Αντιθέτως είμαι περήφανη γι΄αυτό.Αν όλες μου οι φωτογραφίες ήταν τέλειες, ο κόσμος θα νόμιζε πως προσποιούμαι. Αυτή και μόνο η σκέψη με κάνει να ντρέπομαι τόσο πολύ που στις περισσότερες φωτογραφίες μου καταλήγω να δείχνω σκ@τ@, αλλά χέστηκ@. Αυτό που με νοιάζει είναι ο κόσμος να με θεωρεί cool, και αληθινή».

Ποζάροντας υπό τις οδηγίες του κορυφαίου φωτογράφου Mario Testino, η 22χρονη ηθοποιός θυμάται τη στιγμή που το «Twilight» άλλαξε μια για πάντα τη ζωή της:

«Αν googλάρεις το όνομα μου, το πρώτο πράγμα που θα δεις είναι μια εικόνα μου, να κάθομαι μπροστά από το μπαλκόνι, καπνίζοντας μια πίπα με τον πρώην φίλο μου και το σκυλί μου. Η φωτογραφία τραβήχτηκε τη μέρα που βγήκε για πρώτη φορά η ταινία στους κινηματογράφους. Ήμουν παιδί τότε. Μόλις 18 ετών. Την επόμενη μέρα στα tabloids, με χαρακτήριζαν ως μια «περίεργη» έφηβη, μια γλοιώδης ηλίθια, που καπνίζει πίπα. Από τότε άλλαξε η ζωή μου στιγμιαία. Ποτέ δεν ξαναβγήκα έξω με τα εσώρουχα μου».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ