2012-06-14 23:05:37
Φωτογραφία για Μένει ο Φερέιρα, φεύγει ο Σιμάο
Όλα έτοιμα στο συμβόλαιο του Ζεσουάλδο Φερέιρα για να πέσουν οι υπογραφές μετά τη συνάντηση της Πέμπτης ανάμεσα στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα και στον εκπρόσωπο του. Την ίδια ώρα ο Σιμάο "έλυσε" το συμβόλαιο του με το Τριφύλλι.

Ημέρα υπογραφών η Πέμπτη στον Παναθηναϊκό καθώς είχαμε την υπογραφή του εκπροσώπου του Ζεσουάλδο Φερέιρα στο νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού στο Τριφύλλι αλλά και την λύση του συμβολαίου του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ με τους πράσινους.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και την παρουσία του Μοζαμβικανού άσου στην πράσινη ΠΑΕ για να συζητήσει με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα.  

Οι δυο τους τα είπαν για αρκετή ώρα καθώς έπρεπε αρχικά να βρεθεί η λύση και να υπογράψει ο Σιμάο τους διακανονισμούς για τα οφειλόμενα της φετινής σεζόν και εν συνεχεία οι δυο τους συζήτησαν για το τι μέλει γενέσθαι με τον Παναθηναϊκό.


Οι πράσινοι επανέλαβαν την πρόταση που είχαν κάνει στον Μοζαμβικανό άσσο ο οποίος όμως εξακολούθησε να ζητάει πολλά περισσότερα. Με αποτέλεσμα να αποφασισθεί να "λυθεί" από τώρα το συμβόλαιο του και όχι στις 30 Ιουνίου έτσι ώστε να μπορεί ο διεθνής μέσος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δεν θα πρέπει όμως να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να μην βρει ομάδα της αρεσκείας του και να συζητήσει ξανά με τον Παναθηναϊκό.

Το δεύτερο ραντεβού του Δημήτρη Γόντικα στην διάρκεια της Πέμπτης ήταν με τον νομικό εκπρόσωπο του Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος είχε την σχετική εξουσιοδότηση ώστε να συζητήσει με τους πράσινους για το νέο συμβόλαιο του 66χρονου τεχνικού με το Τριφύλλι.

Όλα πλέον είναι έτοιμα ώστε να πέσουν οι υπογραφές και ο έμπειρος Πορτογάλος να παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δυο χρόνια έχοντας ως στόχο να φτιάξει μια ομάδα που θα μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα.

Η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της πράσινης ΠΑΕ αναμένεται τις επόμενες ώρες, και αφού πρώτα ο Φερέιρα στείλει υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ