2012-06-14 22:17:56
Φωτογραφία για ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΚ
Παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες κινούνται για να συγκροτήσουν ψηφοδέλτιο, το οποίο θα διεκδικήσει την διοίκηση της Ομοσπονδίας στις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", ομάδα βετεράνων μπασκετμπολιστών έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις, στις οποίες… κυοφορείται η συγκρότηση ψηφοδελτίου, που θα διεκδικήσει την διοίκηση της ΕΟΚ και το οποίο θα βρεθεί αντιμέτωπο με εκείνο του Γιώργου Βασιλακόπουλου και των συνεργατών του, που διοικούν την Ομοσπονδία από τις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Στην ομάδα των παλαιμάχων μπασκετμπολιστών μετέχουν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, μεγάλα ονόματα του πρόσφατου παρελθόντος του ελληνικού μπάσκετ, όπως οι Παναγιώτης Φασούλας, Γιώργος Σιγάλας και Νίκος Μπουντούρης, που θεωρούν ότι ήρθε η ώρα της ανανέωσης στην διοίκηση της ΕΟΚ.

Η υποβολή υποψηφιότητας από τον Ευθύμη Ρεντζιά για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ δεν ήταν άσχετη με την κίνηση των παλαιμάχων μπασκετμπολιστών για την Ομοσπονδία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Κάτι, που είναι σε γνώση του Γιώργου Βασιλακόπουλου, που γι’ αυτό είναι αρνητικός στην υποψηφιότητα του Τρικαλινού παλαίμαχου μπασκετμπολίστα της Εθνικής ομάδας, των ΠΑΟΚ, Μπαρτσελόνα και άλλων συλλόγων….
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ