2012-06-14 21:55:28
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΤΑ
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (14/6) στην Αθήνα για μια προσωπική του υποχρέωση. Δεν αποκλείται να συναντηθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος τεχνικός βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες στην πατρίδα του και σήμερα ανακοίνωσε, λίγο πριν «πετάξει» για Αθήνα, την προεπιλογή της εθνικής Σερβίας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2013.

Ο «Ντούντα» βρίσκεται στη χώρα μας για μια προσωπική του υπόθεση, αλλά δεν αποκλείεται να συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τους ανθρώπους της διοίκησης των Πρωταθλητώ Ευρώπης και Ελλάδος για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Είναι δεδομένο πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τον έμπειρο τεχνικό στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν, αλλά κανείς δεν μπορεί να θεωρεί σίγουρη τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Για τον Ίβκοβιτς έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον δύο τουρκικές ομάδες (Εφές, Φενέρ), αλλά όπως έχει ξεκαθαρίσει ο ίδιος, πρώτα θα συζητήσει με τους Αγγελόπουλους και μετά (αν δεν τα βρουν) θα κοιτάξει τις άλλες επιλογές που έχει. Το ταξίδι του λοιπόν δεν έγινε με σκοπό να συναντηθεί με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό, αλλά δεν αποκλείεται τελικά οι δύο πλευρές να τα πουν τις επόμενες ημέρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ