2012-06-14 18:51:06
Φωτογραφία για ΧΟΛΕΜΠΑΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ
Να αποφύγουν τα λάθη των πρώτων δύο αγώνων με Πολωνία και Τσεχία, να μπουν συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και αποφασισμένοι για να πάρουν τη νίκη κόντρα στη Ρωσία που θα δώσει την πρόκριση στην Εθνική Ελλάδας, θέλουν, όπως τόνισαν μ' ένα στόμα οι Γιώργος Φωτάκης, Κώστας Φορτούνης, Χοσέ Χολέμπας και Κώστας Μήτρογλου, οι οποίοι μίλησαν στην σημερινή (14/6) media day στην Πολωνία.

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε πρώτος λέγοντας: "Αυτά τα δυο παιχνίδια με Πολωνία και Τσεχία δεν μπήκαμε όπως επρεπε να μπουμε. Εχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Είναι ένας τελικός για μας. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο και θα πάρουμε την πρόκριση.

Εχουμε δει και τα δυο παιχνίδια της Ρωσίας. Ειναι πολύ καλή ομάδα, στο δεύτερο μας δεν ήταν τοσο καλή, όσο στο πρώτο εχουμε πιθανότητες για την πρόκριση και αυτό θα το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο.

Είναι η πρώτη μου εμπειρία σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Ειμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ολα τα παιδιά με έχουν αγκαλιάσει και τους ευχαριστώ πολύ. Οσον αφορά το ματς με την Ρωσία, αν με βάλει ο προπονητής εγώ από την πλευρά μου θα είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Οπως είπα και πριν όλοι οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ με έχουν αγκαλιάσει και τους ευχαριστώ πολύ, εγώ θα είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο και να προσφέρω

Είναι ένας τελικός για μας το παιχνίδι με την Ρωσία. Τα δύο πρώτα ματς δεν δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά το Σάββατο θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε"

Ο Γιώργος Φωτάκης από την πλευρά του επισήμανε: "Ο,τι έγινε με την Πολωνία και την Τσεχία ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Ρωσία και έχουμε πίστη.

Δε νομίζω ότι μπαίνουμε αδιάβαστοι, ίσως πρεπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένοι στο γήπεδο γιατί παίζουμε αγώνες σε υψηλό επίπεδο και πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας.

Η Ρωσία πολύ καλή ομάδα, έχουμε ξαναβρεθει σε δύσκολο σημείο στα προκριματικά αν θυμάστε στο ματς με την Κροατία και νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και τώρα.

Είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι το Σάββατο και αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να κερδίσουμε. Μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη στα δύο πρώτα ματς. Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν πιο δύσκολο αντίπαλο και πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθουμε".

Με τη σειρά του ο Χοσέ Χολέμπας υπογράμμισε: "Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Με την Πολωνία είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, μπορούσαμε να νικήσουμε αλλά και να χάσουμε. Με την Τσεχία ήταν διαφορετικό ματς βρεθήκαμε νωρίς να χάνουμε 2-0 άλλαξε πολλά για μας, μετά οι Τσέχοι άρχισαν να παίζουν διαφορετικά. Μετά καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ, ίσως να μπορούσαμε κι ένα δεύτερο, αλλά τελικά αυτό δεν ήταν εφικτό.

Δεν μπορώ να είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μου, καθώς τα γκολ μπήκαν από τη δική μου πλευρά, γι' αυτό δεν είναι ευχαριστημένος.

Η Ρωσία είναι το νούμερο 1 φαβορί για την πρόκριση, ξέρουμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα, πρέπει να μπούμε δυνατά και να μην επαναλάβουμε τα λάθη στα προηγούμενα ματς για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Τα λάθη γίνονται αλλά γι΄αυτό είμαστε επαγγελματίες για να μπορούμε να τα ξεπερνάμε".

Τελευταίος μίλησε ο Κώστας Μήτρογλου, επισημαίνοντας: "Να μπούμε δυνατά να είμαστε συγκεντρωμένοι να ακούσουμε τον προπονητή μας αυτά που θα μας πει για να πάρουμε τη νίκη. Είναι δύσκολο σε αυτό το επίπεδο να γυρίσεις τα ματς, με την Πολωνία δείξαμε χαρακτήρα, το γυρίσαμε δεν βάλαμε το πέναλτι όμως. Με την Τσεχία φάγαμε δυο γκολ, πέσαμε λίγο ψυχολογικά, μειώσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Το ξεχνάμε αυτό και επικεντρωνόμαστε στη Ρωσία.

Κάθε μέρα δουλεύω στην προπόνηση, για να είμαι έτοιμος όποτε με χρειαστεί ο προπονητής. Μόνο η νίκη μετράει, όχι ποιος θα σκοράρει. Θέλουμε τη νίκη για την Ελλάδα και τον Αβραάμ, που στεναχωρηθήκαμε πολύ για τον τραυματισμό του, εύχομαι να γίνει σύντομα καλά.

Είμαστε το αουτσάιντερ με την Ρωσία και αυτό είναι καλό. Εκεί πρέπει να χτυπήσουμε για να πάρουμε τη νίκη".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ