2012-06-14 17:18:13
Φωτογραφία για Έως πότε θα επιτρέπουμε να μας δολοφονούν
"Η κατασταση εχει ξεφυγει, η χωρα παει κατα διαόλου ετσι οπως την κατάντησαν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Ευρωπαικη Ενωση... Και ερχονται χειροτερα χρονια για την Ελλαδα οσο κυβερνανε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τα μνημονια τους μεσω Τρόικας και Ε.Ε.. Καποιοι λενε (για να μας τρομαξουν) οτι αν βγουμε απ την Ε.Ε. και το ευρω θα γινουμε Αφγανισταν... Χειροτεροι απ το Αφγανισταν εχουμε γινει εξαιτιας της Ε.Ε. και του ευρω:

1) Καθε μερα αυτοκτονίες (2.000 καθε χρονο).

2) Καθε μερα ληστείες.

3) Καθε μερα δολοφονείες.

4) Αυξηση πορνείας και βιασμών.

5) Αυξηση λαθρομεταναστων (καθε μερα περνάν τα συνορα εκατονταδες).

6) 400 ευρω ο μισθος. Οι μισοι Ελληνες κατω απ το όριο φτωχιας. Στο 25% η ανεργία (52% η ανεργια στους νεους απο 15-25 χρονων).

7) Καθε μερα κλεινουν μικρομεσαίες επιχειρησεις.

8) Οι πολιτες αδυνατουν να πληρωσουν τα δάνεια (αφου μειωθηκε πανω απο 50% ο μισθος τους) και οι τραπεζες θα τους κατασχεσουν τα σπιτια.


9) Οι μισοι Ελληνες δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να σπουδασουν τα παιδια τους.

10) 400.000 κοσμος αστεγοι, ζουν απ τα συσσίτια και τους καδους απορριμάτων.

11) Ελλείψεις φαρμακων και υγειας.

12) 5η χωρα η Ελλαδα σε φτώχια σε ολη την Ευρωπη (μετά απο Βουλγαρία, Λεττονία, Λιθουανία, Ουγγαρία).

13) Παντού φορολογηση, υψηλοί φόροι, μεσαζοντες και μεγαλη ακρίβεια στην αγορα σε ολα τα προιόντα και στα ακυσιμα (η βενζινη 1,80 το λιτρο).

14) Άκυρα και καταστροφικα τα δανεια που μας δινουν οι Ευρωπαιοι με 5% επιτοκια και δεν μενει τιποτα στην χωρα μου αλλα τους τα επιστρεφουμε παλι πισω.

Ηδη αυτο το μηνα θα εχουμε νέα φρικιατικά και εξοντωτικα μετρα μεσω της Τρόικας αν συνεχισουν να κυβερνανε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ:

Νερό (ΕΥΔΑΠ), αέριο (ΔΕΠΑ), λιγνίτης (ΔΕΗ), δρόμοι και λιμάνια σε ιδιώτες! Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, πωλήσεις δημόσιων οργανισμών, μείωση μισθών και συντάξεων, επιπλέον περικοπές στις παροχές υγείας, κατάργηση των φοροαπαλλαγών, φορολογηση του ετησιου εισοδηματος, φορολογηση κινητων και ακινήτων, επιπλεον κατακεφαλην φορολογηση για ολους τους πολιτες, αύξηση αντικειμενικών αξιών και τιμολογίων της ΔΕΗ. Η λίστα των όσων πρέπει να γίνουν μέχρι τον Ιούνιο δεν έχει τέλος. Το οικονομικό γραφείο του Λουκά Παπαδήμου κωδικοποίησε τις εκκρεμότητες και τις παρέδωσε σε κάθε υπουργό ξεχωριστά στο τελευταίο υπουργικό. Προκειμένου να παραδοθούν στους διαδόχους τους. Ηδη αυτες τις μερες η κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Παπαδήμος) έδωσε 18 δισ. σε Εθνική, Πειραιώς, ALPHA και Eurobank και θα δωσει μετά τις εκλογές αλλα τοσα για Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και Αγροτική. Περιπου 40 δις ευρω ζημιές υπέστησαν οι τραπεζες λογω του PSI που μας παραμυθιάζαν οτι θα μας έσωζε...

Αυτά τα 170 δις ευρώ που δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα ζητάν οι Βενιζέλος, Σαμαράς, Κουβέλης να πληρώσει ο Έλληνας πολίτης απο τον μισθό του, απο την σύνταξη του, απο τους φόρους του, απο την δημόσια και ιδιωτική του περιουσία."

αναγνώστης
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ