2012-06-14 16:20:02
Φωτογραφία για ΖΟΥΡΟΣ: ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη έπλεξε ο Ηλίας Ζούρος λίγες ημέρες πριν το Προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΦΩΣ".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για την έλευση του αρχηγού του Ολυμπιακού, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές στην ομάδα.

"Το πιο μεγάλο μας πρόβλημα είναι ο χρόνος. Δυστυχώς δεν έχουμε πολλές μέρες να προετοιμαστούμε, ενώ συν τοις άλλοις μας λείπουν ακόμη οι τρεις παίκτες (σ.σ. Μπουρούσης, Φώτσης, Ζήσης) που αγωνίζονται στον τελικό του ιταλικού πρωταθλήματος", σχολίασε ο Ζούρος Με αυτές τις συνθήκες θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν. Πάμε στη Βενεζουέλα για να πάρουμε την πρόκριση. Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, έχουμε όμως την διάθεση και την όρεξη, μέσα απ' αυτές τις δυσκολίες να κάνουμε κάτι καλό. Πολλές αλλαγές πράγματι δεν μπορούμε να κάνουμε”, είπε αρχικά.


Και προσέθεσε: "Κάθε εθνική ομάδα, όμως, είναι μια διαφορετική υπόθεση. Εξαρτάται κι από τους παίκτες που έχεις στα χέρια σου. Φέτος, ας πούμε, έχουμε τον Πρίντεζη που προέρχεται από μια σπουδαία χρονιά με τον Ολυμπιακό και είναι αρκετά διαφορετικός σε σχέση, για παράδειγμα, με τον Κουφό. Είναι μεν πιο κοντός, έχει όμως μεγάλη εκρηκτικότητα, είναι πολύ γρήγορος, έχει τρομερή έφεση στο καλάθι και όλα αυτά τα προσόντα του πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε".

Σε ερώτηση για την προσθήκη Σπανούλη απάντησε: "Ο Σπανούλης είναι πολύ μεγάλος παίκτης, όλοι το ξέρουμε και είναι φυσικό να αισθανόμαστε όλοι καλύτερα βλέποντάς τον είτε στην προπόνηση είτε κυρίως στους αγώνες".

Μιλώντας για την εμπειρία της Εφές ο Ηλίας Ζούρος επεσήμανε: "Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για μένα. Βρέθηκα σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να παίζεις σε μια διοργάνωση, όπου τίποτε δεν είναι δεδομένο. Κι αυτό βοηθάει την ανάπτυξη του σπορ, αλλά και την απήχηση που έχει η ίδια η τουρκική λίγκα. Από τη στιγμή, μάλιστα, που οι γείτονες αποφάσισαν να επενδύσουν σημαντικά ποσά είναι πολύ λογικό να έρθουν σιγά-σιγά και ευρωπαϊκές επιτυχίες, έστω κι αν κάτι τέτοιο παραμένει το απωθημένο τους".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ