2012-06-14 13:54:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης προτρέπει η ψήφος να είναι αποτέλεσμα κριτικής σκέψης
Λίγες μέρες πριν τις εκλογές και ο μηχανισμός της προπαγάνδας, έχει κάνει για τα καλά την δουλειά του.

Ο κυρίαρχος λαός, είτε βυθισμένος στον φόβο είτε συνένοχος σε ένα σάπιο σύστημα, ετοιμάζεται να ψηφίσει.

Με την δεξιά Ευρώπη, να παίζει ενεργό ρόλο, στη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού στη χώρα, το αποτέλεσμα μοιάζει προδιαγεγραμμένο.

Η Ελλάδα είναι έτοιμη να υποταχθεί και να γονατίσει στους πιστωτές της. Είναι έτοιμη να ξεπουλήσει την περιουσία της. Είναι έτοιμη να αφήσει τον κόσμο της να πεινάσει. Είναι έτοιμη να αφήσει το μέλλον των παιδιών της στα χέρια ξένων. Το χειρότερο όμως είναι , ότι είναι έτοιμη να χάσει την ταυτότητα της , την ιστορία της , την ίδια την ύπαρξη της στο όνομα της σωτηρίας των πιστωτικών ιδρυμάτων και του χρήματος.

Διεθνής συνωμοσία ή όχι δεν έχει πια σημασία. Το μόνο που έχει σημασία πλέον είναι ότι την Κυριακή κρίνεται η τύχη της Ελλάδας. Θέλουμε ένα κοινωνικό κράτος ή θέλουμε ένα τσιφλίκι του ΔΝΤ και των επιχειρηματικών συμφερόντων; Θέλουμε να ζήσουν τα παιδιά μας σε μία διεφθαρμένη κοινωνία ή σε ένα κράτος που θα έχει αποβάλλει τα αποστήματα του παρελθόντος; Και τελικά θέλουμε Ελλάδα ή θέλουμε ένα μόρφωμα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων;

Όποια κι αν είναι η απόφαση, μακάρι ο κόσμος να την επέλεγε ως αποτέλεσμα καθαρής και κριτικής σκέψης, και όχι ως αποτέλεσμα φόβου και προπαγάνδας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σύσκεψη ΓΣΕΕ για τη ΛΑΡΚΟ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σύσκεψη ΓΣΕΕ για τη ΛΑΡΚΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ