2012-06-14 12:15:02
Φωτογραφία για Πάνοπλοι Ιντιάνα Τζόουνς συνελήφθησαν στη Λάρισα
Τη δόξα του… Ιντιάνα Τζόουνς ζήλεψαν τέσσερις αξιοσέβαστοι επιχειρηματίες της Λάρισας, αλλά δεν αρκέστηκαν μόνο στην αναζήτηση θησαυρών χωρίς άδεια. Στο «κυνήγι» αρχαιοτήτων, πήγαιναν οπλισμένοι ως τα… δόντια με διάφορα όπλα που βρέθηκαν στα σπίτια και τα καταστήματά τους!

Οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας ανέφεραν ότι οι συγκεκριμένοι καταστηματάρχες ηλικίας 46, 47, 39 και 55 χρόνων έκαναν παράνομες ανασκαφές προσπαθώντας να ανακαλύψουν θαμμένα αρχαία αντικείμενα. Έτσι, έκαναν αιφνιδιαστικές έρευνες στα σπίτια και τους επαγγελματικούς χώρους τους στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Οι επίδοξοι αρχαιοκάπηλοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις των αστυνομικών με έναν φορητό πομποδέκτη που ήταν συντονισμένος στη συχνότητα του κέντρου της Άμεσης Δράσης, ώστε να γνωρίζουν να πλησίαζαν στα ίχνη τους! Στον εντοπισμό των σημείων που θα έσκαβαν τους βοηθούσαν τρεις ανιχνευτές μετάλλων που κατασχέθηκαν μαζί με μια μπαταρία και ένα φορτιστή. Μαζί με αυτά, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πιστόλι με επτά σφαίρες των 8mm, τρία μονόκαννα κυνηγετικά όπλα και ένα δίκαννο, ένα φλόμπερ, ένα μακρύκαννο αεροβόλο με ενσωματωμένη διόπτρα, δυο ξιφολόγχες πολεμικού τυφεκίου, ένα σπρέι πιπεριού, ένα κυνηγετικό μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών και 39 φυσίγγια. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ