2012-06-14 00:19:03
Φωτογραφία για Ο Δήμαρχος που ποτέ δεν ήξερε, που ποτέ δεν είδε, που ποτέ δεν άκουσε ...
Ο κ. Δημαράς περιβεβλημένος με τον τίτλο του Δημάρχου Πατρέων, προχώρησε κατά την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (13/6/2012), σε δημόσιο υπαινιγμό ότι εγώ ενδιαφέρθηκα και απαίτησα διορισμό συμπολίτη σε θέση του Πολιτιστικού Τομέα.

Τον προκαλώ δημόσια να εμφανίσει το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο για αυτή μου την παρέμβαση, και επειδή δεν θα το βρει, ότι και αν εφεύρει, θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα, για μια ακόμα φορά.

Η δημοκρατική του διέξοδος, καθώς πάντοτε στον δημόσιο λόγο καραδοκεί η παρεξήγηση, είναι η άμεση ανασκευή και αναίρεση των λεγομένων του.

ΛΕΝΑ ΚΑΛΕΝΤΖΩΤΗ

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Πατρέων

Οnline-press: Μας έχει εντυπωσιάσει ο δήμαρχος της πόλης της Πάτρας για την μέχρι τώρα θητεία του. Η μοναδική ικανότητα που μπορούμε να του αναγνωρίσουμε είναι το πόσο εύκολα τις δικές του αβλεψίες και παραλείψεις καταφέρνει να τις διώχνει από πάνω πασαροντας όλες τις ευθύνες που απορρέουν έτσι και αλλιώς από το αξιωμά του σε τρίτους και  κατά προτίμηση σε δημοτικούς συμβούλους  που έχουν τα κότσια να αντιδράσουν  στο μηδενικό του έργο όπως η κυρία Καλεντζώτη. Ο ίδιος άλλωστε ποτέ δεν είδε,  ποτέ δεν άκουσε ποτέ δεν ήξερε.... Μπράβο δήμαρχε είσαι ο ορισμός του ηγέτη! Να σε χαιρόμαστε....
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ