2012-06-13 19:57:05
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΑ ΒΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ Η UEFA
Η UEFA καταδίκασε τα βίαια επεισόδια που έγιναν στους δρόμους της Βαρσοβίας πριν από τον αγώνα της Πολωνίας με τη Ρωσία για τον Α΄ όμιλο του EURO 2012, τονίζοντας ότι είναι αποφασισμένη να συνεχιστεί η «εορταστική ατμόσφαιρα» κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

«Η UEFA καταδικάζει τα μεμονωμένα συμβάντα που συνέβησαν χθες στη Βαρσοβία πριν και μετά τον αγώνα Πολωνία-Ρωσία, όταν κάποιες ομάδες γνωστών ταραξιών πέταξαν αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις και επιτέθηκαν σε φιλάθλους, ανεξάρτητα από την ομάδα, την οποία υποστήριζαν. Αυτοί που συνελήφθησαν και στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από τις σχετικές αρχές» αναφέρει η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία στην ανακοίνωση που εξέδωσε και συμπληρώνει:

«Η φιλοσοφία της UEFA είναι να δημιουργήσει ένα περιβάλλον καλωσορίσματος, το οποίο να συνδυάζεται με μια χαμηλού προφίλ προσέγγιση της αστυνόμευσης. Η προσοχή θα πρέπει να είναι στραμμένη στη διευκόλυνση της απόλαυσης των αγώνων από πραγματικούς φιλάθλους ποδοσφαίρου και στην απομόνωση του πολύ μικρού ποσοστού ταραχοποιών. Η UEFA βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με τις δημόσιες αρχές, προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Η UEFA είναι αποφασισμένη, η συντριπτικά ειρηνική και γιορταστική ατμόσφαιρα που έχει διαχυθεί μέχρι στιγμής στο EURO 2012 να συνεχιστεί έως και τον τελικό στο Κίεβο την Κυριακή 1 Ιουλίου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ