2012-06-13 17:34:06
Φωτογραφία για Ο ίδιος ζήτησε αλλαγή
O Φερνάντο Σάντος παρέθεσε συνέντευξη Τύπου σε Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε τόσο στο χθεσινό ματς όσο και σε αυτό που έρχεται με την Ρωσία όπου με νίκη η Εθνική περνά στην επόμενη φάση. Απάντησε σε Γερμανό δημοσιογράφο και για την αντικατάσταση του Χαλκιά: "Η αλήθεια είναι ότι ζήτησε ο ίδιος αλλαγή. Από την στιγμή που ζήτησε ο ίδιος αλλαγή υποστηρίζοντας ότι πονά, έπρεπε να τον κάνω αλλαγή"

Για το κακό ξεκίνημα και στα δυο ματς: "είναι κάτι ανεξήγητο για εμάς αυτό και φυσικά απαράδεκτο να συμβαίνει. Από την μια η προετοιμασία της ομάδας ήταν καλή πριν την έναρξη των δυο αγώνων. Το ότι βρεθήκαμε και στα δυο ματς το σκορ μας ανάγκασε να αλλάξουμε πράγματα κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, στο πρώτο μας βγήκε και ισοφαρίσαμε, στο δεύτερο όχι"

Για το πώς βλέπει να παίζει η Ρωσία στο προσεχές ματς (ερώτηση από Ρώσο δημοσιογράφο): Είναι ξεκάθαρα ένας τελικός για εμάς. Εμείς θέλουμε μόνο νίκη ενώ η Ρωσία βολεύεται και με ισοπαλία. Δεν νομίζω ότι η Ρωσία θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού και οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν λόγο να αλλάζουν το παιχνίδι τους"

Για το αν ο μεγάλος κίνδυνος είναι ο Τζαγκόεφ: "Είναι ένας καλός παίκτης, αλλά η Ρωσία έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές..."

Για την χθεσινή ισοπαλία στο ματς της Πολωνίας με την Ρωσία: "Είδα το ματς και μπορώ να σας πω ότι δεν με δημιούργησε έκπληξη η απόδοση της Πολωνίας γιατί είναι καλή ομάδα"
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ