2012-06-12 23:22:02
Φωτογραφία για Με τασάκια και πέτρες πολέμησαν οι Αθίγγανοι στα δικαστήρια Πύργου [video]
Πέτρες μέχρι και τασάκια χρησιμοποίησαν οι Αθίγγανοι ως όπλα στον «πόλεμο» που εκδηλώθηκε μεταξύ δύο οικογενειών έξω από το δικαστικό μέγαρο Πύργου.

Λίγο μετά τις 2:10 το μεσημέρι άρχισαν ξαφνικά δύο από τις γυναίκες που δεν ήσαν στο ίδιο στρατόπεδο να βρίζονται φραστικά και δεν άργησε η μάχη να γενικευθεί. 

Άρπαξαν πέτρες και άρχισαν να πετούν τα μέλη της μίας οικογένειας στην άλλη, ορισμένες εκ των οποίων έπεσαν σε μικρή απόσταση από το σημείο που βρίσκονταν και άλλοι πολίτες που κατευθύνονταν προς τα δικαστήρια. 

Στο σημείο έσπευσαν η ομάδα ΔΙΑΣ, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος καθώς επίσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου που ήταν ήδη εκεί αφού είχαν προσαγάγει στα δικαστήρια ένας αθίγγανο που συνελήφθη χθες για κλοπές.

Η παρουσία της Αστυνομικής Δύναμης έκανε τους εμπλεκόμενους στην μάχη που εκδηλώθηκε έξω από τα δικαστήρια να αναζητήσουν άλλες περιοχές για να αντιπαρατεθούν.


Οι δρόμοι ΣΠΚ, Τάκη Πετροπούλου, Πατρών και τέρμα Κοκκίνου αποτέλεσαν τα πεδία που εξελίχτηκε η μάχη που έλαβε τέλος αργά το μεσημέρι.

Αιτία

Αιτία της μάχης ήταν η σύλληψη ενός αθίγγανου για κλοπές και άλλες αξιόποινες πράξεις, για την οποία οι συγγενείς του θεώρησαν υπεύθυνους την οικογένεια με την οποία ήρθαν στα «χέρια».

Κατά την διάρκεια της μάχης υπήρξαν ελαφρά τραυματισμένοι ενώ το μένος εκδηλώθηκε και κατά του συνεργείου του «ileiapost» το οποίο δέχθηκε επίθεση από ορισμένους αθιγγάνους προκειμένου να μην ολοκληρώσει την καταγραφή με κάμερα των όσων διαδραματίζονταν έξω από το δικαστήριο και στο κέντρο του Πύργου.
ileiapost.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ